Stranica 7 od 9 PrvoPrvo ... 23456789 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 61 do 70 od 85

Ćevapi u Zagrebu

Raspravljate o temi Ćevapi u Zagrebu u Gastronomija forumu, dio Život i Stil foruma; ne znam kak se zove, ali je na Trešnjevačkom, tam su mi jako dobri čevapi ... baš sam neki dan ...

Banned Avatar od korisnika silence
    Datum registracije
    21-10-05
    Poruka
    8,458
    Liked
    1 times

Re: Ćevapi u Zagrebu

ne znam kak se zove, ali je na Trešnjevačkom, tam su mi jako dobri čevapi ...
    baš sam neki dan bio ...

prof. Foruma Avatar od korisnika selo
    Datum registracije
    15-02-06
    Poruka
    1,165
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: Oggy Pogledaj Poruke
    ps: Maajka - jel' otvorio on onu svoju čevabđinicu ili ne? Jel' k'o probao?
    Nije
    pametni znaju

Regularni forumas Avatar od korisnika Pljuca
    Datum registracije
    31-03-07
    Starost
    28
    Poruka
    86
    Liked
    0 times

Nemojte slucajno ici kod srbina a da ne narucite Mazalice za predjelo s kajmakom!!!!!!!! Ne pise na meniu al je jebeno!!!
    Probaj cevape kod trovaća u ilici,od trga francuske ni 50m prema cernomercu i rade cijelu noc,nisam dugo bio tamo ali su mi bili odlicni! Svaki put kad bi se vracali izvana bi tamo svratili.
    A ako hoces rostilj:grill Žica u mlinovima~šestinama(malo u brdu) sve je odlicno,imaju terasu sa nenadjebivim pogledom na podsljemensku zonu(brijat ces da si na izletu) zato sad kad je toplo iskoristit za rucak(punjeni lungić za 90 kn,ako to možes pojest solo platim ti jos 3,najedu se 3 covjeka), zatim 2 potoka u markuševcu... ima ih.
    Zadnji Uredio Pljuca : 23-04-07 u 16:27

Frozen sunflower Avatar od korisnika tendre poison
    Datum registracije
    18-06-08
    Starost
    4
    Poruka
    6,595
    Liked
    653 times

Citat Pravi autor: tzukius Pogledaj Poruke
    Dal netko zna di su najbolji ćevapi u Zagrebu? Svi znamo za Rubelj ali Rubelj mi već ide malo na kurac, velki ćevapi su im premali za mene :čekić :čekić

čujah da su dobri ćevapi negdje na borongaju, čingač, al neznam di točno na borongaju

mislim da su u cvjetnom naselju dobri ali ti prostori su mi dosta nepoznati

vaša iskustva?
    Mlinarica- definitvno najbolji ćevapi, a onda kod Srbina, iliti Mitnica, ili MZ u Maksimiru.
    Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.

Frozen sunflower Avatar od korisnika tendre poison
    Datum registracije
    18-06-08
    Starost
    4
    Poruka
    6,595
    Liked
    653 times

Jučer bila u Starom kotaču i sad je dvojba između Mlinarice i Starog kotača
    Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.

charolastra Star Bash Champion, Germ Attack Champion, Tobby: Sling Shot Champion, Potato Peeler Champion, Color Rabbit Champion, Leopardy Champion, Pop Tire Champion, Save Santa Champion, Warrior Champion, Gasteroids Champion, Beaver Trouble Champion, Chica Chase Champion, Export Extreme Champion, The Jewel Hunter Champion, Mario Pipe Panic Champion, Maelstrom Champion, Delta Fighter Champion, Battle Star Champion, Pipes Champion, Movie Madness Champion, Combat Heaven Champion, Babycal Throw Champion, Paint Ball Champion, Matrix Dock Defense Champion, Batman: Mystery of the Batwoman Champion, Operation Gratudates Champion, Operation Switchover Champion, Kick Da PC Champion, Trash Attack Champion, Wordcube Champion, Mutant Snowmen Champion, Run Lil Broccoli Champion, 8 Ball Champion Champion, Castlevania Champion, Neon! Champion, Naked Melee Armadgeddon Champion, White Clocks Cannot Jump Champion, UFO Attack Champion, Death To Ninja Champion, Ninja Turtles 2 Champion, Space Rock:Gem Mode Champion, Space Fighter:Rebellion Champion, Crazy Cars Champion, Invasion Champion, Sponge Champion, Bunny Hopper Champion, DBZ Invaders Champion, Puppy Juggling Champion, Primetime Champion, Justy Sperm 2 Champion, Don't Eat Grandma Champion, Ice Age Part 1 - Scrat Jump Champion, Trickmaster Champion, Speel Goed Land Champion, Goosehead Racing Champion, Blob Farm Champion, Beat The Meter Champion, Military Airport Champion, Squeaky 3D Champion, Kings Win Champion, Spug Shock Champion, Hardware Hurl Champion, Cheese Hunt Champion, Zombiegrinder 60000 Champion, From Space With Love Champion, Reindeer Training School Champion, Throw Your Cards Right Champion, Bandit Bites Champion, Cepheus Champion, Bubble Struggle Champion, Cone Crazy 2 Champion, 3D Tetris Champion, Sweet Tooth Champion, Reel Gold Champion, Aerial Seige Champion, Defender Of The Earth Champion Avatar od korisnika daidza
    Datum registracije
    24-09-06
    Starost
    33
    Poruka
    25,851
    Liked
    385 times

Citat Pravi autor: tendre poison Pogledaj Poruke
    Mlinarica- definitvno najbolji ćevapi, a onda kod Srbina, iliti Mitnica, ili MZ u Maksimiru.
    o da, savršeni uštipci u mz-u
    Freedom's just another word for nothin' left to lose...

>>> Monika Kravić pokazala grudi!!! <<<

Uvaženi forumas Avatar od korisnika Petras
    Datum registracije
    06-11-07
    Poruka
    748
    Liked
    2 times

Meni su najbolji cevapi na tresnjevackom ....mislim da se zove nodilo gril .....čudo
    Nije on, nije on ono sto ti treba,a nisam bogami ni ja...Hoce on, hoce on samo da te skine,a hocu bogami i ja...

Mala ,grda si ko porez

Uvaženi forumas Avatar od korisnika sheik_mohamed
    Datum registracije
    10-04-09
    Poruka
    970
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: tzukius Pogledaj Poruke
    ma mazo sam velke ćevape iz rubelja, majketi jedna porcija jedan zub

možda se ne čini puno ali sam maznem cijelo pile preko kile, bez zajebancije
    ma rubelj je inače što se tiče porcija katastrofa svaka porcija je skoro upola manja nego svagdje drugdje.....
    i kad zagrmi cijeli sjever.....nek je nered,nek je lom......ja te volim DINAMOOOOOOOOOOOOOO................

bazinga Avatar od korisnika Vuxs
    Datum registracije
    30-05-06
    Poruka
    11,433
    Liked
    46 times

jel sam par puta u tri fenjera...fuj
    All in all you're just another brick in the wall......

Akademik Foruma Avatar od korisnika industrial
    Datum registracije
    23-05-07
    Starost
    31
    Poruka
    5,020
    Liked
    3 times

Citat Pravi autor: sheik_mohamed Pogledaj Poruke
    ma rubelj je inače što se tiče porcija katastrofa svaka porcija je skoro upola manja nego svagdje drugdje.....
    To nisu ćevapi nego nešto neidentificirano, prepečeno, sumnjivog okusa, sastava i statusa.
    Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.

Stranica 7 od 9 PrvoPrvo ... 23456789 ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku