| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Gastronomija Raspravljate o temi Ćevapi u Zagrebu u Život i Stil forumu; ne znam kak se zove, ali je na Trešnjevačkom, tam su mi jako dobri čevapi ... baš sam neki dan ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #63 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 31-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 26
Poruka: 86
![]() ![]() | Re: Ćevapi u Zagrebu Nemojte slucajno ici kod srbina a da ne narucite Mazalice za predjelo s kajmakom!!!!!!!! Ne pise na meniu al je jebeno!!! Probaj cevape kod trovaća u ilici,od trga francuske ni 50m prema cernomercu i rade cijelu noc,nisam dugo bio tamo ali su mi bili odlicni! Svaki put kad bi se vracali izvana bi tamo svratili. A ako hoces rostilj:grill Žica u mlinovima~šestinama(malo u brdu) sve je odlicno,imaju terasu sa nenadjebivim pogledom na podsljemensku zonu(brijat ces da si na izletu) zato sad kad je toplo iskoristit za rucak(punjeni lungić za 90 kn,ako to možes pojest solo platim ti jos 3,najedu se 3 covjeka), zatim 2 potoka u markuševcu... ima ih.
__________________ Zadnji Uredio Pljuca : 23-04-07 u 16:27. |
| | |
| | #64 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 18-06-08 Godina: 2
Poruka: 5,111
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ćevapi u Zagrebu Citat:
| |
| | |
| | #66 (permalink) | |
| charolastra | Re: Ćevapi u Zagrebu Citat:
![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum | |
| | |
| | #67 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-11-07 Lokacija: Kod Mačke
Poruka: 738
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ćevapi u Zagrebu Meni su najbolji cevapi na tresnjevackom ....mislim da se zove nodilo gril .....čudo
__________________ Nije on, nije on ono sto ti treba,a nisam bogami ni ja...Hoce on, hoce on samo da te skine,a hocu bogami i ja... ![]() Mala ,grda si ko porez |
| | |
| | #68 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 10-04-09 Lokacija: zg
Poruka: 810
![]() | Re: Ćevapi u Zagrebu ma rubelj je inače što se tiče porcija katastrofa svaka porcija je skoro upola manja nego svagdje drugdje.....
__________________ i kad zagrmi cijeli sjever.....nek je nered,nek je lom......ja te volim DINAMOOOOOOOOOOOOOO................ |
| | |
| | #69 (permalink) |
| no shit sherlock! Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 10,866
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ćevapi u Zagrebu jel sam par puta u tri fenjera...fuj
__________________ Why can't each of us in the world ever see, "The best things in life are free" Little sounds of laughter or one hug, a smile A kiss from you to me |
| | |
| | #70 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Ćevapi u Zagrebu To nisu ćevapi nego nešto neidentificirano, prepečeno, sumnjivog okusa, sastava i statusa.
__________________ Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju. |
| | |
![]() |
| Tagovi: cevapi, zagreb |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:46.

pametni znaju