Raspravljate o temi Ćevapi u Zagrebu u Gastronomija forumu, dio Život i Stil foruma; ne znam kak se zove, ali je na Trešnjevačkom, tam su mi jako dobri čevapi ... baš sam neki dan ...
Nemojte slucajno ici kod srbina a da ne narucite Mazalice za predjelo s kajmakom!!!!!!!! Ne pise na meniu al je jebeno!!!![]()
Probaj cevape kod trovaća u ilici,od trga francuske ni 50m prema cernomercu i rade cijelu noc,nisam dugo bio tamo ali su mi bili odlicni! Svaki put kad bi se vracali izvana bi tamo svratili.
A ako hoces rostilj:grill Žica u mlinovima~šestinama(malo u brdu) sve je odlicno,imaju terasu sa nenadjebivim pogledom na podsljemensku zonu(brijat ces da si na izletu) zato sad kad je toplo iskoristit za rucak(punjeni lungić za 90 kn,ako to možes pojest solo platim ti jos 3,najedu se 3 covjeka), zatim 2 potoka u markuševcu... ima ih.
Zadnji Uredio Pljuca : 23-04-07 u 16:27
Jučer bila u Starom kotaču i sad je dvojba između Mlinarice i Starog kotača![]()
Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.
Meni su najbolji cevapi na tresnjevackom ....mislim da se zove nodilo gril .....čudo
Nije on, nije on ono sto ti treba,a nisam bogami ni ja...Hoce on, hoce on samo da te skine,a hocu bogami i ja...
Mala ,grda si ko porez
jel sam par puta u tri fenjera...fuj
All in all you're just another brick in the wall......