| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Gastronomija Raspravljate o temi Čokolino u Život i Stil forumu; Cokolino je najbolja hrana na svijetu. Obozavam "zabetonirani" cokolino- malo hladnog mljeka i puno cokolina... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 31-12-07 Lokacija: Ri Godina: 19
Poruka: 126
![]() | Re: Čokolino Cokolino je najbolja hrana na svijetu. Obozavam "zabetonirani" cokolino- malo hladnog mljeka i puno cokolina
__________________ ...roamer,wanderer,nomad,vagabond...call me what you will... |
| | |
| | #52 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Čokolino Prevolim cokolino... zato sto je cokoladan za pocetak a i jer je zasitno... pa mos jest sam to... COKOLINO - RULZ! A evo i najcool pjesma ![]() Nutella- uljez ![]()
__________________ ¤ rAzmiSljaM, dAkle LaZem ¤ Zadnji Uredio mawa_brineta : 27-09-08 u 19:30. |
| | |
| | #53 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-06-08 Lokacija: zagreb
Poruka: 3,634
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Čokolino Pa tko ga nevoli da mi je znat, ja ga obožavam... ![]()
__________________ http://www.tandem-multimedia.hr/ Sa sjevera GRMI! GRMI! Dinamo će biti prvi!!! ...nema sile nema zla koji mogu sa nama... sa nama Hrvatima. |
| | |
| | #57 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 23
Poruka: 3,929
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Čokolino Upravo pojedoh jednu zdjelu ![]()
__________________ ~who dares wins^semper fi^ Citat:
| |
| | |
| | #58 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 15-10-08 Lokacija: Beograd
Poruka: 926
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Čokolino Kad sam bio mali jeo sam čokolino. ![]()
__________________ Ljubavnica je ultra mega ribetina koju nekim čudom muškarci nikad ne biraju za ženu. Žena im je u većini slučajeva čista suprotnost, pa onda šta će moraju da nadoknade. |
| | |
| | #60 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 26-12-08 Lokacija: Slavonski Brod
Poruka: 39
![]() | Re: Čokolino Volim cokolino. Eh, kad budem imala djecu trebat ce mi uvijek malo vise cokolina... ![]()
__________________ Uvijek bismo trebali biti zaljubljeni. To je razlog zbog kog treba ostati slobodan. |
| | |
![]() |
| Tagovi: cokolino |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:31.