Pokazujem rezultate 1 do 3 od 3

fondue

Raspravljate o temi fondue u Gastronomija forumu, dio Život i Stil foruma; Pozdrav svima i molio bih informaciju gdje se može kupiti pasta (gel) za zagrijavanje fondue-a i to po mogućnosti u ...

Regularni forumas
    Datum registracije
    06-08-08
    Starost
    38
    Poruka
    89
    Liked
    0 times

fondue

Pozdrav svima i molio bih informaciju gdje se može kupiti pasta (gel) za zagrijavanje fondue-a i to po mogućnosti u Zagrebu. Inače su prije bila pakiranja po 3 komada, ali ih sada nemogu naći tamo gdje ih je prije bilo. njemački naziv je brennenpaste pa ako netko zna ali sa sigurnošću biti ću jako zadovoljan informacijom.

p.s Sretna nova godina i da vam se ostvare sve želje koje se nisu ostvarile do sada.

Regularni forumas
    Datum registracije
    06-08-08
    Starost
    38
    Poruka
    89
    Liked
    0 times

Re: fondue

iako mi nije nitko pomogao pomogao sma si sam i kupio u METRO-u paket 12 komada za 66 kn. kao kome treba neka si tamo potraži. probao i super je gel. Pozdrav svima

dr.sc. Foruma Neighbour Wars Champion, Stage Diver Champion, Pang Champion, Spacerunner 2 Champion, Balloon Drop Champion, Super Mario Flash Champion, Mercury Drops Champion, Memory 2000 Champion, Neon Champion, Eggz Champion, Asteroid Miner Champion, Franky The Fish Champion, Venture Kid Champion, Firewall Champion Avatar od korisnika Bluebird
    Datum registracije
    03-04-07
    Poruka
    2,180
    Liked
    4 times

Re: fondue

Sorry, nisam ni vidjela temu do sad. Ja ga imam doma i nikad ga nisam isprobala, čak nisam ni znala da je potreban taj gel, tako da ću baš isprobat.

Sretna Nova i tebi

Lajkaj nas na Facebooku