Ma daj...proces pravljenja ovog sendviča je viša matematika...mislim ono kiselost, kremasti okus...
Osim toga savršenstvo ne postoji, ovo je čisto generaliziranje, nešto što je meni savršeno ne treba biti savršeno nekome drugome....
Raspravljate o temi Formula za savršeni sendvič u Gastronomija forumu, dio Život i Stil foruma; ...
Ma daj...proces pravljenja ovog sendviča je viša matematika...mislim ono kiselost, kremasti okus...
Osim toga savršenstvo ne postoji, ovo je čisto generaliziranje, nešto što je meni savršeno ne treba biti savršeno nekome drugome....
Zadnji Uredio daidza : 24-06-08 u 22:26
"Tragedija slave je u tome da moraš izgubiti previše vremena da bi postao slavan." Picasso
ma najbolje složiti sve što se nađe u frižideru![]()
Ma kakve su to pizdarije...na kraju ćeš toliko očekivati od tog sendviča da će ti okus biti sasvim prosječan...
To je onaj efekt...kad izađe novi film koji je najavljivan kao hit hitova toliko očekujete od njega da izađete razočarani...dok se nekad iznenadite nekim filmom koji uopće nije imao promociju...
EDIT: Da .... u nedostatku zanimljivog sadržaja doma ja razmišljam i o takvim pizdarijama![]()
ma to je qurac... bas cu sad slagat sendvic desnom a u livoj mi digitron i sa strane iman metar da bi sve bilo kako triba...baci sto bacis i pojedi svatko voli drugu salamu drugi sir drugu kolicinu, sam ces si najbolje napraviti savrseni sendvic
ma dobro, baš kako kažeš ovo je u trenucima dosade![]()
'Now I am become Death, the destroyer of worlds.'
Joj ja bi sad jedan semplič![]()
i ja ....
Ono što čovjek voli sa zanosom to ga najposlije ubije.
čega sendviča ili seksiča![]()
Ono što čovjek voli sa zanosom to ga najposlije ubije.