| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Gastronomija Raspravljate o temi Francuska salata u Život i Stil forumu; Ja sam veliki fan francuske salate i tražim istomišljenike da u svezi glede osnivanja fan kluba. Ne, ovak, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Bolekova koka | Francuska salata Ja sam veliki fan francuske salate i tražim istomišljenike da u svezi glede osnivanja fan kluba. Ne, ovak, zanima me što sve vi strpate unutra i jel` stavite vi jabuke u FS kak su mene u školi učili da treba? meni se te jabuke uopće ne dopadaju :nezna
__________________ Imperare sibi maximum imperium est. Žena od tebe želi da budeš najjači na svijetu, na nju najslabiji. (i ovo ispod nije prijevod buahaha) |
| | |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,503
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Francuska salata I ja ju obožavam.....Ja bacim u nju: mrkvu, krumpir, grašak,krastavce, jaja (koja mrzim pa ih odvajam dok jedem)....jabuke ne iako sam čula da neki stave....meni zvuči fuj! onda majonezu pomiješam sa kiselim vrhnjem i par kapi limunova soka...promiješam i njamiiiiiiii
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! Zadnji Uredio Nefertiti : 12-11-07 u 14:57. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 36
Poruka: 3,661
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Francuska salata Ja jeo sa jabukama unutra- i iako više volim 'klasičnu', nije ni tako baš loša (jabuke ne odudaraju od okusa*). Volim ju pojesti, ali nisam baš lud za njom. * naravno, trebalo bi ubaciti resku jabuku (mislim da slatke, pogotovo 'brašnjave' kao delišes, ne bi baš pasale)
__________________ The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he did not exist - The usual suspects |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 36
Poruka: 3,661
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Francuska salata Ili uskršnji doručak- kuhana vratina, malo kuhanog špeka, jaja i sl. ![]()
__________________ The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he did not exist - The usual suspects |
| | |
![]() |
| Tagovi: francuska, salata |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:52.