Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Gastronomija
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Gastronomija Raspravljate o temi Francuska salata u Život i Stil forumu; Ja sam veliki fan francuske salate i tražim istomišljenike da u svezi glede osnivanja fan kluba. Ne, ovak, ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 12-11-07, 14:49   #1 (permalink)
Bolekova koka

Datum registracije: 04-07-04
Godina: 22
Poruka: 5,189
mama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mama Pošalji poruku preko Skype-a korisniku mama
Francuska salata

Ja sam veliki fan francuske salate i tražim istomišljenike da u svezi glede osnivanja fan kluba.

Ne, ovak, zanima me što sve vi strpate unutra i jel` stavite vi jabuke u FS kak su mene u školi učili da treba? meni se te jabuke uopće ne dopadaju :nezna

(i ovo ispod nije prijevod buahaha)
mama je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 12-11-07, 14:55   #2 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 24
Poruka: 2,503
Nefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavan
Re: Francuska salata

I ja ju obožavam.....Ja bacim u nju: mrkvu, krumpir, grašak,krastavce, jaja (koja mrzim pa ih odvajam dok jedem)....jabuke ne iako sam čula da neki stave....meni zvuči fuj!

onda majonezu pomiješam sa kiselim vrhnjem i par kapi limunova soka...promiješam i njamiiiiiiii
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!

Zadnji Uredio Nefertiti : 12-11-07 u 14:57.
Nefertiti je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 12-11-07, 14:57   #3 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-06-06
Poruka: 2,940
Skunk je zabranio reputaciju

Volim pojest francusku. Ali sa jabukom jos nisam probal.

Inace se jede klasika;grasak,mrkva,krumpir,krastavci i majoneza.

Jedva se cekaju blagdani,napunit ce se koja zdjela.
Skunk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-11-07, 16:18   #4 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 36
Poruka: 3,661
Wolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavan

Ja jeo sa jabukama unutra- i iako više volim 'klasičnu', nije ni tako baš loša (jabuke ne odudaraju od okusa*). Volim ju pojesti, ali nisam baš lud za njom.

* naravno, trebalo bi ubaciti resku jabuku (mislim da slatke, pogotovo 'brašnjave' kao delišes, ne bi baš pasale)
Odgovori sa citatom
Star 12-11-07, 16:25   #5 (permalink)
eva
Pure Intuition

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 2,935
eva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svima

Obozavam je. Ali s jabukama nikad nisam probala, volim obicnu, klasicnu FS.
Odgovori sa citatom
Star 12-11-07, 16:26   #6 (permalink)
MrCina

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,620
cina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku cina Pošalji poruku preko Skype-a korisniku cina

uuuu...volim ju...ide super uz snicle, vrucu prasetinu, janjetinu, rostilj...

ili ja to samo meso volim
cina je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-11-07, 16:32   #7 (permalink)
eva
Pure Intuition

eva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svima

Meni je najdraza s prsutom, sirom i casom crnog vina ...
Odgovori sa citatom
Star 12-11-07, 16:35   #8 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-06-06
Poruka: 2,940
Skunk je zabranio reputaciju

Citat:
Pravi autor: eva Pogledaj Poruke
Meni je najdraza s prsutom, sirom i casom crnog vina ...
Vino u francuskoj ili sa ?
Skunk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-11-07, 16:38   #9 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 36
Poruka: 3,661
Wolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavan

Ili uskršnji doručak- kuhana vratina, malo kuhanog špeka, jaja i sl.
Odgovori sa citatom
Star 12-11-07, 16:41   #10 (permalink)
eva
Pure Intuition

Citat:
Pravi autor: Skunk Pogledaj Poruke
Vino u francuskoj ili sa ?
Ma sve to sa... vec sam rekla da volim klasicnu francusku.
Ili ti to mene zaj...?
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: francuska, salata

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 16:52.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103