| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Gastronomija Raspravljate o temi Francuska salata u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: eva Ma sve to sa... vec sam rekla da volim klasicnu francusku. Ili ti to mene zaj...? ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #13 (permalink) |
| charolastra | Re: Francuska salata Samo i jedino to. I obožavam ju, jednostavno obožavam ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,678
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Francuska salata Kod mene doma je običaj sa jabukom. I čist je OK, nije jabuka nekog extra jakog okusa, a fora ti je u cijeloj onoj "ljigavosti" majoneze okusiti nešto hrskavo
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Član | Re: Francuska salata Ma francuska zakon... mogu ju samu jest dan i noć... Tolko ju volim da se čak i ja uključim u rezuckanje sastojaka ![]() Mi stavljamo krastavce, jaja, krumpir, mrkvu, grašak i majonezu... Ne volim kad ljudi filozofiraju pa ubace ili jabuku ili kukuruz.. Nije to to...
__________________ |
| | |
| | #19 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,257
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Francuska salata Ako nesto od jela ne volim, onda je to francuska salata.. Samo kad se sjetim da ima majoneze unutra.. ugh ![]()
__________________ Even a clock that does not work is right twice a day. |
| | |
![]() |
| Tagovi: francuska, salata |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:32.