| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Gastronomija Raspravljate o temi Francuska salata u Život i Stil forumu; I meni je preteška zato si uzmem komad odojka uz francusku tak da mi lakše sjedne u želudcu... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-03-08 Lokacija: rijeka Godina: 27
Poruka: 196
![]() | Re: Francuska salata obožavam fs,ali ja ne stavljam jaja jer ih baš ne volim ni jabuku ne stavljam,jer nisam još čula da ide u fs,ali sam jela salatu od piletine u koju ide kuhana piletina izrezana na komadice,kukuruz,jabuka izrezana na kockice,malo kis vrhnja i majoneza i to mi je mrak,nisam ni znala da je jabuka dok mi nisu rekli,super je tako da vjerojatno i u fs je dobra.treba sve probat
__________________ |
| | |
| | #23 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Francuska salata obožavam francusku......-mrkvica, grašak, krastavci,krumpir i ponekad trun kukuruza koji se jedva osjeti + puno majoneze ![]()
__________________ Now Im not looking for absolution Forgiveness for the things I do But before you come to any conclusions Try walking in my shoes |
| | |
| | #25 (permalink) |
| prekfalificirana Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,210
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Francuska salata E da, to znam zmiksat. Zato jer mi fino i ubijam se u tome. Inače, nesmijem jesti majonezu, ali kad je frencuska u pitanju nije me briga ![]() Da, probala sam tu varijantu sa jabukama i fuj mi je. Moji doma stavljaju (ponekada) komadiće na sitno izrezane šunke. To se onda drugačije zove ili?
__________________ Me and my head high and my tears dry Get on without my guy! |
| | |
![]() |
| Tagovi: francuska, salata |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:54.

Grijesiti je ljudski ...