Stranica 7 od 128 PrvoPrvo ... 234567891011121757107 ... ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 61 do 70 od 1277
Like Tree342Likes

Gastro chataonica

Raspravljate o temi Gastro chataonica u Gastronomija forumu, dio Život i Stil foruma; ...

  1. #61
    Najveći car foruma Avatar od korisnika vesna75
    Datum registracije
    13-06-08
    Poruka
    8,041
    Liked
    5429 times

    Re: Gastro chataonica

    misliš da je bolja opcija sa testeninom, bez piletine?

  2. #62
    666+999=zlo i naopako Avatar od korisnika fat_boy_slim
    Datum registracije
    24-09-05
    Lokacija
    za tastaturom
    Starost
    14
    Poruka
    38,460
    Liked
    21560 times

    Re: Gastro chataonica

    Citat Pravi autor: vesna75 Pogledaj Poruke
    dobilo smo komadić belog tartufa

    imate li neki predlog šta sa njim?

    ja mislila pileće belo u umaku od pavlake pa da naribam u to tartuf
    Citat Pravi autor: ally Pogledaj Poruke
    nego šta

    ali da ne bi voljela probat, bi..zato smisli nešto lijepo i uživaj, jer ko zna kad ćeš opet

    tendre će imat koju ideju, a vjerujem i fbs i on se nešto pravi da je u dobre s tartufima i takvom fenski hranom..roolajz
    Citat Pravi autor: vesna75 Pogledaj Poruke
    a jes', on se stalno pravi da se razume u finu hranu...

    odrastao u'bosni na dimljenom lososu i škampima
    prvo da se nasmijem

    a sad ozbiljno. ako zelis osjetiti tartuf definitivno ga jedi naribanog i to po mogucnosti ne ga naribati u umak jer ce ga umak "ubiti" i trebati ces da nesto vise staviti (ne znam koliko komad imas) da bi ga osjetila kako treba.

    meni je najbolje jesti tartuf uz tjesteninu koja "ne pliva" previse u nekom umaku.
    ili uz dobar komad pravog mesa pa nakon sto ispeces meso samo ga naribas po njemu.

    kad imas takav sastojak koji je stvarno rijedak, ja sam pobornik sto jednostavnijeg jela i konzimacije takvog sastojka u sto izvornijem obliku.

    bijeli tartuf je mnogo skuplji od crnog.
    tendre poison likes this.
    downloading...

  3. #63
    Dark matter Avatar od korisnika tendre poison
    Datum registracije
    18-06-08
    Poruka
    22,345
    Liked
    26499 times

    Re: Gastro chataonica

    Nisam znala da je bijeli skuplji od crnog,nešto sam novo i naučila

    I ja sam shvtila da će ga Vesna naribati. Ti shvatio da će ga kuhati u umaku?
    Our job, and it isn’t a job at all—is to enjoy life as we wish it.

    — Charles Bukowski

  4. #64
    666+999=zlo i naopako Avatar od korisnika fat_boy_slim
    Datum registracije
    24-09-05
    Lokacija
    za tastaturom
    Starost
    14
    Poruka
    38,460
    Liked
    21560 times

    Re: Gastro chataonica

    Da, bijeli tartuf moze imati cijenu i do 5000 eura.

    Sto se tice ribanja odnosno kuhanja, ja sam se prije svega osvrnuo da tartuf ne riba po jelu koje ima previse umaka, narocito ako je umak od vrhnja koje samo po sebi ima jaci okus jer bi u tom slucaju najvjerojatnije ubio okus tartufa, bar donekle bi ga ubio.

    Znaci naribati po tjestenini ili mesu ali da ne plivaju u umaku. To bi ja napravio.
    downloading...

  5. #65
    Najveći car foruma Avatar od korisnika vesna75
    Datum registracije
    13-06-08
    Poruka
    8,041
    Liked
    5429 times

    Re: Gastro chataonica

    da javim utiske

    ok mi je ono ali ništa sad da padnem u nesvest

    ispekla sam piletunu na teflonu, samo mrvu soli i bibera, ništa od začina nisam stavljala. dodala na kraju pavlaku i kad sam već smakla dodala nariban komad tartufa

    ukusno je bilo, lepo se miris osećao, ali nisam sad u varijanti MORAM opet to jesti
    ako nam opet neko pokloni, ok

    i da, dragi je prelio taj umak preko testenine, i tu se baš jako osećalo, više nego na mesu iako je sve isti umak, iz iste posude

  6. #66
    Najveći car foruma Avatar od korisnika vesna75
    Datum registracije
    13-06-08
    Poruka
    8,041
    Liked
    5429 times

    Re: Gastro chataonica

    ally, daj recept za štrukle

  7. #67
    V.I.P. Član Avatar od korisnika ally
    Datum registracije
    11-03-09
    Poruka
    14,199
    Liked
    15640 times

    Re: Gastro chataonica

    Štrukli najbolji na svijetu | Oblizeki

    ali..ja sam malo (puno) pogriješila umjesto vrhnja za kuhanje, stavila sam ono slatko, kao za šlag i to nije bilo to..iako su svejedno odlični ispali, sa tim drugim vrhnjem bili bi još i bolji
    a to je kad ne znaš koje je vrhnje..neko slatko zove samo taj za šlag, a netko i to za kuhanje, zato ja volim kad se u receptu striktno kaže koje ide..mamu im

  8. #68
    Najveći car foruma Avatar od korisnika vesna75
    Datum registracije
    13-06-08
    Poruka
    8,041
    Liked
    5429 times

    Re: Gastro chataonica

    ovo se prvo kuva pa peče?
    zanimljivo, nisam to znala, nmislila sam da je kao vojvođanska štrudla, samo pečena

  9. #69
    V.I.P. Član Avatar od korisnika ally
    Datum registracije
    11-03-09
    Poruka
    14,199
    Liked
    15640 times

    Re: Gastro chataonica

    kuha da, pa prelije vrhnjem, pa peče

    al imaš ti verzija puno i svaka je dobra..možeš samo smotat i stavit na pečenje, pa prelit s kiselim vrhnjem i jajima..jednako dobro

  10. #70
    Najveći car foruma Avatar od korisnika vesna75
    Datum registracije
    13-06-08
    Poruka
    8,041
    Liked
    5429 times

    Re: Gastro chataonica

    najbolje da ne pravim nijedno

    samo mi testo fali i onako samo bujam

Lajkaj nas na Facebooku