| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Gastronomija Raspravljate o temi Gdje ste zadnji puta jeli vani? u Život i Stil forumu; Evo ja u American Donutu na sendvichu šalim se, u Baskieri 2 jeo broj 11 ili 13, nisam siguran, e š... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 07-04-06 Lokacija: Valpovo Godina: 30
Poruka: 735
![]() ![]() | Re: Gdje ste zadnji puta jeli vani? Sinoć u Palačinka baru u Osijeku jela palačinku broj 27 ![]() Tj. punjenu salatom od šampinjona i sirom. Finoooooo. ![]()
__________________ Pain is caused by pleasure |
| | |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,695
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Gdje ste zadnji puta jeli vani? zadnji put kod rubelja, na dolcu, ne volim jest vani, radije sjednem unutra
__________________ Na ovom forumu nema slobode govora... post mi je obrisan bez razloga, nekom nije pasalo... |
| | |
| | #8 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,695
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Gdje ste zadnji puta jeli vani? mekdonalds me vidio samo kao klinca, tam sad ne bi jeo ni da je oaza u pustinji kak ono kanibali zovu atletičare: fast food
__________________ Na ovom forumu nema slobode govora... post mi je obrisan bez razloga, nekom nije pasalo... |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Radost Europe | Re: Gdje ste zadnji puta jeli vani? Citat:
kako je to moralo bazdit po izlasku iz auspuha ![]()
__________________ Show love with no remorse | |
| | |
![]() |
| Tagovi: gdje, jeli, puta, ste, vani, zadnji |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:57.