Raspravljate o temi Gdje ste zadnji puta jeli vani? u Gastronomija forumu, dio Život i Stil foruma; ija ija ou victoria u brinju...
Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.
konoba Nebuloza u centru rijeke, nas 9 je večeralo
za predjelo je bilo carpaccio od incuna, hobotnica na salatu, dimljena tuna
glavno jelo: jadranske lignje sa žara, fileti od tune, fileti od oslića.
Ja bi tooooooooooooooooooooooooooooo
To ću si negdje zapisati! Jel dobro?
Inače, ja sam jela zadnji put vanijutros u fast foodu pored Lampaša
![]()
Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.
Pizzeria Maslina. Nije me baš oduševila pizza.
I restoran Golf u Zaprešiću.
Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.
ww, Nebuloza je preko puta trsatskih stuba, Titov trg
evo ti karta http://maps.google.com/maps?f=q&hl=h...51000%20Rijeka
što je imao skandal s onom košarkašicom....ali jelo je prva liga....ako budte kada imali prilike stati,defintivno stanite tamo i sigurno nećete pogriješiti....
i kad zagrmi cijeli sjever.....nek je nered,nek je lom......ja te volim DINAMOOOOOOOOOOOOOO................
jučer u kaznionici u Požegi
nije im hrana niti preloša
I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best.
"kod stipe" u zadru