nisam bio a ako tako govori covjek, s laganim kostima, onda sigurno nije lose
cijena?
Raspravljate o temi Gdje ste zadnji puta jeli vani? u Gastronomija forumu, dio Život i Stil foruma; Buffet Fiorin - Permani Gastronaut - buffet FIORIN izvanredna klopa, bjese raznolikog mesa na tapeti. Teleca koljenica, odrezak, restani krumpir, ...
Zadnji Uredio wonderwall : 01-03-10 u 10:42
nisam bio a ako tako govori covjek, s laganim kostima, onda sigurno nije lose
cijena?
Prvi put sam bio, islo se po preporuci i siguran sam da cu se brzo vratiti. Zapravo, ic cu u Trst opet po staroj cesti![]()
grčki restoran Hellas na opatovini...bilo je odlično![]()
.
Ti si moja tajna, moja zvizda sjajna
sva nestvarna ka duga, moja divojka sa juga
Zagrli me jako, najjače što znaš, ljubi me polako tebi pripadam...
Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
manje od 200 kn...zvuci ok s obzirom da je cuga i desert u toj cijeni.
hm, mozda dogovorim s ekipom jednu posjetu
i kad zagrmi cijeli sjever.....nek je nered,nek je lom......ja te volim DINAMOOOOOOOOOOOOOO................
onaj restoran u centru zg-a nemogu se sjetiti.....kod trga bana jelačića pa prema maksimirskoj......
išli nekidan s puta pa prilikom smo stali tamo pa jeli,pa mogu reći slobodno katastrofa,juhu smo jeli neznam dali ti dadu punu šefarku jednu,poslje toga teleće pečenje s krompirom,meso napola krvavo,krompir tvrd ko kamen,a cijena, nebojse bitno da znadu napalatiti dobro.....porcija mješanog mesa 180kn za jednu ososbu....
i kad zagrmi cijeli sjever.....nek je nered,nek je lom......ja te volim DINAMOOOOOOOOOOOOOO................
u kineskom restacu TIAN TAN. Dobro je bilo tako da se ide opet![]()
restoran zelengaj hobotnica ispod peke.....
restoran ante.....lignje.....