Stranica 4 od 35 PrvoPrvo 12345678914 ... ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 31 do 40 od 341

Gdje ste zadnji puta jeli vani?

Raspravljate o temi Gdje ste zadnji puta jeli vani? u Gastronomija forumu, dio Život i Stil foruma; Plješivička Klet, u Zagrebu, prije par dana...

Veteran par excellence Alchol Test Champion, Penguinoids Champion, Cannon Ball Champion, Ice Age 2 - The Meltdown Champion, Reach For The Sky Champion, Planet Racer Champion Avatar od korisnika Joks
    Datum registracije
    02-06-04
    Starost
    34
    Poruka
    14,150
    Liked
    495 times

Re: Gdje ste zadnji puta jeli vani?

Plješivička Klet, u Zagrebu, prije par dana
    .
    Ti si moja tajna, moja zvizda sjajna
    sva nestvarna ka duga, moja divojka sa juga

Zagrli me jako, najjače što znaš, ljubi me polako tebi pripadam...

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika dadyml
    Datum registracije
    24-06-07
    Starost
    23
    Poruka
    2,384
    Liked
    3 times

Jučer u Meksičkom restoranu u Kingkrossu...

▌║█║▌║▌│║▌
    Datum registracije
    19-06-07
    Poruka
    10,328
    Liked
    1 times

Hotel Dunav u Iloku, prošli vikend

I prije par dana, čobanac kod Šugera, najbolji čobanac (SB)

V.I.P. Član Avatar od korisnika dark_zg
    Datum registracije
    25-03-08
    Starost
    41
    Poruka
    6,438
    Liked
    88 times

Prošli vikend u "Staroj hiži" na cesti od Čakovca prema Murskom Središću. Jeli smo ždrebeće čevape sa zapečenim grahom. Hrana osrednja ali jeb... skupa, ambijent odličan, mada ja preferiram da je kuhinja odlična dok mi je ambijent sporedna stvar. Mislim da tamo više nejedem.

Starter Avatar od korisnika Nikopol
    Datum registracije
    19-08-08
    Poruka
    39
    Liked
    0 times

Restoran Galija u Splitu,kod Marmontove
    U današnje doba svi koji koriste Google misle da su doktori. Ali uistinu pravi kreteni su oni koji ga ne koriste uopće. Nije više prvo ispeci pa reci. Sad to glasi Googlaj pa reci...

V.I.P. Član
    Datum registracije
    09-04-08
    Poruka
    4,354
    Liked
    72 times

nije zadnji, neg predzadnji: konoba mate u pupnatu na korčuli. mljac. za izdvojiti : ovčji sir s medom, domaće balancane poslužene sa kruškom, i čokoladna torta sa paprom. yami.

charolastra Star Bash Champion, Germ Attack Champion, Tobby: Sling Shot Champion, Potato Peeler Champion, Color Rabbit Champion, Leopardy Champion, Pop Tire Champion, Save Santa Champion, Warrior Champion, Gasteroids Champion, Beaver Trouble Champion, Chica Chase Champion, Export Extreme Champion, The Jewel Hunter Champion, Mario Pipe Panic Champion, Maelstrom Champion, Delta Fighter Champion, Battle Star Champion, Pipes Champion, Movie Madness Champion, Combat Heaven Champion, Babycal Throw Champion, Paint Ball Champion, Matrix Dock Defense Champion, Batman: Mystery of the Batwoman Champion, Operation Gratudates Champion, Operation Switchover Champion, Kick Da PC Champion, Trash Attack Champion, Wordcube Champion, Mutant Snowmen Champion, Run Lil Broccoli Champion, 8 Ball Champion Champion, Castlevania Champion, Neon! Champion, Naked Melee Armadgeddon Champion, White Clocks Cannot Jump Champion, UFO Attack Champion, Death To Ninja Champion, Ninja Turtles 2 Champion, Space Rock:Gem Mode Champion, Space Fighter:Rebellion Champion, Crazy Cars Champion, Invasion Champion, Sponge Champion, Bunny Hopper Champion, DBZ Invaders Champion, Puppy Juggling Champion, Primetime Champion, Justy Sperm 2 Champion, Don't Eat Grandma Champion, Ice Age Part 1 - Scrat Jump Champion, Trickmaster Champion, Speel Goed Land Champion, Goosehead Racing Champion, Blob Farm Champion, Beat The Meter Champion, Military Airport Champion, Squeaky 3D Champion, Kings Win Champion, Spug Shock Champion, Hardware Hurl Champion, Cheese Hunt Champion, Zombiegrinder 60000 Champion, From Space With Love Champion, Reindeer Training School Champion, Throw Your Cards Right Champion, Bandit Bites Champion, Cepheus Champion, Bubble Struggle Champion, Cone Crazy 2 Champion, 3D Tetris Champion, Sweet Tooth Champion, Reel Gold Champion, Aerial Seige Champion, Defender Of The Earth Champion Avatar od korisnika daidza
    Datum registracije
    24-09-06
    Starost
    33
    Poruka
    25,907
    Liked
    399 times

svi neke fine restorane posjećuju

ja bio na lignjama u pizzeriji bjelovar
    Freedom's just another word for nothin' left to lose...

>>> Monika Kravić pokazala grudi!!! <<<

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika blackdevilles
    Datum registracije
    22-04-07
    Poruka
    2,333
    Liked
    0 times

uzeli iz pizzerije i jeli u autu... je li to?

u comodoru ince,u icicima
    S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!

Akademik Foruma Avatar od korisnika Dar1
    Datum registracije
    14-08-07
    Starost
    4
    Poruka
    3,852
    Liked
    0 times

jeo sam sendvič u autu. bio mi je otvoren prozor, pa to računam kao da sam vani

V.I.P. Član
    Datum registracije
    01-10-05
    Poruka
    10,752
    Liked
    10 times

Lazić kompani

Lajkaj nas na Facebooku