Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Gastronomija
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Gastronomija Raspravljate o temi hrvatska kulinarska scena u Život i Stil forumu; pozdrav svima!nov sam na forumu,al eto,odmah da krenem.Zanima me vaš stav i mišljenje o naš...

Odgovor

Opcije Teme
Star 03-10-08, 22:10   #1 (permalink)
Starter

Datum registracije: 03-10-08
Poruka: 42
MASTER CHEF se izdvaja iz mase
hrvatska kulinarska scena

pozdrav svima!nov sam na forumu,al eto,odmah da krenem.Zanima me vaš stav i mišljenje o našoj kulinarskoj sceni,promoviranju naše kuhinje i o našim kuharskim zvijezdama!
Odgovori sa citatom
Star 03-10-08, 22:13   #2 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 30
Poruka: 19,543
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza
Re: hrvatska kulinarska scena

od kuharskih zvijezda imamo onog lika što reklamira lonce i tetku što reklamira vrhnje

i ajde anu subotom ili nedjeljom, ne znam što ona reklamira

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 03-10-08, 22:14   #3 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 34
Poruka: 9,624
fat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnost

od naše kuhinje...mrkač na salatu
Star 03-10-08, 22:17   #4 (permalink)
Starter

A imamo mi i još igrača.Matija Balent,Robert Slezak i kompanija.A ovi koje si naveo su lovci na lovu.
A tebe,Slim ću pitat,zar ništa drugo osim salate?

Zadnji Uredio MASTER CHEF : 03-10-08 u 22:20.
MASTER CHEF je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 03-10-08, 22:19   #5 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 22-03-07
Godina: 20
Poruka: 8,467
Ive_ri je sjajno za vidjetiIve_ri je sjajno za vidjetiIve_ri je sjajno za vidjetiIve_ri je sjajno za vidjetiIve_ri je sjajno za vidjetiIve_ri je sjajno za vidjetiIve_ri je sjajno za vidjetiIve_ri je sjajno za vidjetiIve_ri je sjajno za vidjetiIve_ri je sjajno za vidjetiIve_ri je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri

dorina - ona ti je glavna kuharska zvijezda na croportalu

ako ti treba savjet u vezi pripreme konkretnih slastica i specijaliteta samo se obrati njoj ..

Utakmice koje će biti u 1. kolu odigravaju se 17. i 18. 1. , a parovi za prvo kolo će biti postavljeni par dana ranije...
Ive_ri je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-10-08, 22:23   #6 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 30
Poruka: 19,543
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Citat:
Pravi autor: MASTER CHEF Pogledaj Poruke
A imamo mi i još igrača.Matija Balent,Robert Slezak i kompanija.A ovi koje si naveo su lovci na lovu.
A tebe,Slim ću pitat,zar ništa drugo osim salate?
nažalost nisam baš čuo za navedene

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-10-08, 22:24   #7 (permalink)
P.I.M.P.

Datum registracije: 12-07-07
Godina: 22
Poruka: 5,871
Arylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Arylin Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Arylin

Ja znam jednu zvijezdu
Arylin je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 03-10-08, 22:26   #8 (permalink)
Starter

To je točno očekivani odgovor.Svi su čuli za Jamiya Olivera i tak neke folirante,a za naše dečke se slabo zna.Osim ak se baš ne baviš tim poslom.Žalosno.
Odgovori sa citatom
Star 03-10-08, 22:36   #9 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 13-04-07
Godina: 19
Poruka: 1,693
Eleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavan

Ja sve te znam!!!!!!
Odgovori sa citatom
Star 04-10-08, 08:50   #10 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika tendre poison

Datum registracije: 18-06-08
Poruka: 1,687
tendre poison ima spektakularnu aurutendre poison ima spektakularnu aurutendre poison ima spektakularnu aurutendre poison ima spektakularnu aurutendre poison ima spektakularnu aurutendre poison ima spektakularnu aurutendre poison ima spektakularnu aurutendre poison ima spektakularnu aurutendre poison ima spektakularnu aurutendre poison ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: MASTER CHEF Pogledaj Poruke
Slezak kuha u Yaxxu, zar ne? Tamo sam bila, i moram priznati da je hrana izvrsna.
Većina ljudi nema para da ide u restorane gdje oni kuhaju, tako da je posve razumljivo da većina ljudi nije čula za njih.
Osobno, smatram da je ono što oni rade jedan drugi nivo kuhanja, koji po meni graniči sa umjetnošću, a ljudi nisu baš skloni davati novac da bi pojeli komadić umjetničkog djela.
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: hrvatska, kulinarska, scena

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 18:43.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114