| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Gastronomija Raspravljate o temi hrvatska kulinarska scena u Život i Stil forumu; pozdrav svima!nov sam na forumu,al eto,odmah da krenem.Zanima me vaš stav i mišljenje o naš... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 03-10-08 Lokacija: ZGB
Poruka: 42
![]() | hrvatska kulinarska scena pozdrav svima!nov sam na forumu,al eto,odmah da krenem.Zanima me vaš stav i mišljenje o našoj kulinarskoj sceni,promoviranju naše kuhinje i o našim kuharskim zvijezdama! ![]()
__________________ i na kraju,jedna žlica vegete! |
| | |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: hrvatska kulinarska scena od kuharskih zvijezda imamo onog lika što reklamira lonce i tetku što reklamira vrhnje i ajde anu subotom ili nedjeljom, ne znam što ona reklamira
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #4 (permalink) |
![]() | Re: hrvatska kulinarska scena A imamo mi i još igrača.Matija Balent,Robert Slezak i kompanija.A ovi koje si naveo su lovci na lovu. A tebe,Slim ću pitat,zar ništa drugo osim salate?
__________________ i na kraju,jedna žlica vegete! Zadnji Uredio MASTER CHEF : 03-10-08 u 22:20. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: hrvatska kulinarska scena dorina - ona ti je glavna kuharska zvijezda na croportalu ako ti treba savjet u vezi pripreme konkretnih slastica i specijaliteta samo se obrati njoj .. ![]()
__________________ Prijave za 2. sezonu CP virtualne kladionice Utakmice koje će biti u 1. kolu odigravaju se 17. i 18. 1. , a parovi za prvo kolo će biti postavljeni par dana ranije... |
| | |
| | #6 (permalink) |
| charolastra | Re: hrvatska kulinarska scena nažalost nisam baš čuo za navedene
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #8 (permalink) |
![]() | Re: hrvatska kulinarska scena To je točno očekivani odgovor.Svi su čuli za Jamiya Olivera i tak neke folirante,a za naše dečke se slabo zna.Osim ak se baš ne baviš tim poslom.Žalosno.
__________________ i na kraju,jedna žlica vegete! |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-06-08 Lokacija: Pod staklenim zvonom
Poruka: 1,687
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: hrvatska kulinarska scena Citat:
Većina ljudi nema para da ide u restorane gdje oni kuhaju, tako da je posve razumljivo da većina ljudi nije čula za njih. Osobno, smatram da je ono što oni rade jedan drugi nivo kuhanja, koji po meni graniči sa umjetnošću, a ljudi nisu baš skloni davati novac da bi pojeli komadić umjetničkog djela.
__________________ O muškarcima sve najgore, o ženama još gore | |
| | |
![]() |
| Tagovi: hrvatska, kulinarska, scena |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:43.

i na kraju,jedna žlica vegete! 

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!