od kuharskih zvijezda imamo onog lika što reklamira lonce i tetku što reklamira vrhnje
i ajde anu subotom ili nedjeljom, ne znam što ona reklamira
Raspravljate o temi hrvatska kulinarska scena u Gastronomija forumu, dio Život i Stil foruma; pozdrav svima!nov sam na forumu,al eto,odmah da krenem.Zanima me vaš stav i mišljenje o našoj kulinarskoj sceni,promoviranju naše kuhinje i ...
i na kraju,jedna žlica vegete!
od kuharskih zvijezda imamo onog lika što reklamira lonce i tetku što reklamira vrhnje
i ajde anu subotom ili nedjeljom, ne znam što ona reklamira
od naše kuhinje...mrkač na salatu![]()
A tebe,Slim ću pitat,zar ništa drugo osim salate?
Zadnji Uredio MASTER CHEF : 03-10-08 u 22:20
dorina - ona ti je glavna kuharska zvijezda na croportalu
ako ti treba savjet u vezi pripreme konkretnih slastica i specijaliteta samo se obrati njoj ..
![]()
Ja znam jednu zvijezdu![]()
![]()
To je točno očekivani odgovor.Svi su čuli za Jamiya Olivera i tak neke folirante,a za naše dečke se slabo zna.Osim ak se baš ne baviš tim poslom.Žalosno.
Ja sve te znam!!!!!!
Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!
![]()
Slezak kuha u Yaxxu, zar ne? Tamo sam bila, i moram priznati da je hrana izvrsna.
Većina ljudi nema para da ide u restorane gdje oni kuhaju, tako da je posve razumljivo da većina ljudi nije čula za njih.
Osobno, smatram da je ono što oni rade jedan drugi nivo kuhanja, koji po meni graniči sa umjetnošću, a ljudi nisu baš skloni davati novac da bi pojeli komadić umjetničkog djela.
Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.