za losinj, al u zadru, pa ovako, niko na puntamici ti slovi za najbolji riblji restoran u okolici, al ako si tamo preporucija bi otici i do marinka na pastasutu od skampa, najbolja pastasuta koju sam ikad pjeo. ostalo nije lose, al ovo je savrseno.
Raspravljate o temi Jadran a la carte u Gastronomija forumu, dio Život i Stil foruma; Gdje jesti na Jadranu, preporučite restoran, pitajte gdje jesti u mjestu ljetovanja... Mene zanimaju preporuke za otok Lošinj, pa ako ...
Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.
za losinj, al u zadru, pa ovako, niko na puntamici ti slovi za najbolji riblji restoran u okolici, al ako si tamo preporucija bi otici i do marinka na pastasutu od skampa, najbolja pastasuta koju sam ikad pjeo. ostalo nije lose, al ovo je savrseno.
Alergična sam na škampe![]()
Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.
ajem, e to je zajeb, al svejedno manji nego meni bit alergican na mlikouglavnom ono sto moras probat sad kad budes na moru je brudet, ako san dobro zapamtija to nisi probala.
Nisam probala, a i sigurna sam da je to rizik naručiti u restoranu, ako ne znaš gdje točno je dobar i gdje ideš.
vec ce se naci neko ko ce ti preporuciti, valjda. iako nema do pravog kad se lipo doma radi i kad se ima misane ribe i neki rak za ubacit unutra, ja volin grmalja![]()
E, ne more rak u brudet, što se mene tiče
Lungo Mare u Zadru je definitivno jedan od boljih restorana![]()
kad se krene prema zadru iz rijeke, odmah nakon posedarja, glavna cesta je ravna i polako ide uzbrdo, na vrhu te uzbrdice s desne strane ima jedna konoba/gostionica, ispred nje su velika tri hrasta...jadranske lignje fantasticne![]()
Madonna, Lopar, Rab - odličan odrezak Madonna
May you live in interesting times...