| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Gastronomija Raspravljate o temi jel jedete u mcdonaldsu u Život i Stil forumu; evo zadnjih tjedan dana žderem ko lud, katastrofa ne smijem više, deblja užasno, ali jebemu tak je fino, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 29-04-06 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 1,607
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel jedete u mcdonaldsu bija tamo dvaput kupija i nisan izija nista, ne znan ne mogu kad vidin ono meso i one big macove, bljak, pomfri sux, jedino dobro mi je onaj shake bija i piće ostalo sux, ta dva puta san bija cini mise ili 2000te ili 2001e i nikad vise. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 29-04-06 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 1,607
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel jedete u mcdonaldsu ma biži od tog covice samo se talozi u tilu ko otpad, negdi san procita da tribas prosetat xy kilometara (ne sican se tocno koliko) da ti se njihova hrana razgradi. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 27
Poruka: 3,463
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel jedete u mcdonaldsu Povremeno jedem i to obavezno 2 cheesa i jedan McCountry. Njamiiiii
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Veteran | Re: jel jedete u mcdonaldsu Jedem možda jednom u 2 mjeseca u Mc'D, nemam baš neku naviku odlazaka tamo ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #10 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-05-04 Lokacija: Zona B Godina: 30
Poruka: 1,359
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel jedete u mcdonaldsu Mora se priznati da imaju uvjerljivo najbolji Pomfrit. Niti Shake-ovi im nisu loši. Od burgera volim samo njihov Fishmac, sve ostalo mi nije baš nešto...
__________________ Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru. |
| | |
![]() |
| Tagovi: bigmac, hrana u mcdonaldsu, mcdonalds |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:04.

ili kravlje ludilo