| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Gastronomija Raspravljate o temi jel jedete u mcdonaldsu u Život i Stil forumu; Jeo jednom čisto da mogu reći da sam bio i ne privlači me više.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| charolastra | Re: jel jedete u mcdonaldsu Jeo jednom čisto da mogu reći da sam bio i ne privlači me više. ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #34 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,215
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel jedete u mcdonaldsu Bio jednom i nikad više. Ono što prodaju u McDonald'su - toga ima drugdje, i to bolje i obilnije i jeftinije McDonald's prodaje samo "brand", a hrana ko' hrana i nije im nešto posebno ukusna a bogami ni kvalitetna - tako da: NO FUCKING WAY
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #40 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel jedete u mcdonaldsu Ma koji Mc'D, ma vi ste mulci. Fast food, ima jedan u splitu, zove se brzi gonzales ili samo gonzales, 12 kuna da mi topli od pola metra, jaja, kukuruz, krastavci, pome, salata... ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: bigmac, hrana u mcdonaldsu, mcdonalds |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:21.