Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Gastronomija
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Gastronomija Raspravljate o temi jel jedete u mcdonaldsu u Život i Stil forumu; Da, često ali nikad kad sam gladna...

Odgovor

Opcije Teme
Star 27-03-07, 22:46   #41 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 13-03-07
Poruka: 1,154
miksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavan
Re: jel jedete u mcdonaldsu

Da, često ali nikad kad sam gladna
miksi je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-03-07, 22:48   #42 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,940
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Pravi autor: ice Pogledaj Poruke
Ma koji Mc'D, ma vi ste mulci. Fast food, ima jedan u splitu, zove se brzi gonzales ili samo gonzales, 12 kuna da mi topli od pola metra, jaja, kukuruz, krastavci, pome, salata...
Ima tako jedan i kod nas zove se Bonita. Ide ko?

Ja opet danas

Kad sam cijeli dan u gradu, a Bonita mi blizu, pa si samo skoknem po sendvić... ne mogu ono suho pecivo žvakati, a da odem negdje na ručak nemam vremena.
teica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-03-07, 23:15   #43 (permalink)
Banned

Datum registracije: 29-04-06
Godina: 21
Poruka: 1,607
sumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: ice Pogledaj Poruke
Ma koji Mc'D, ma vi ste mulci. Fast food, ima jedan u splitu, zove se brzi gonzales ili samo gonzales, 12 kuna da mi topli od pola metra, jaja, kukuruz, krastavci, pome, salata...
e da speedy je dobar, nije ni Điđi za bacit, trazis pizzetu da ti mini pizzu
sumsko_voce je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-03-07, 23:21   #44 (permalink)
Starter

Avatar od korisnika NoOneImportant

Datum registracije: 16-03-07
Godina: 21
Poruka: 37
NoOneImportant se izdvaja iz mase

obozavam me ci donaldz čizevi,hambiji,big mek,samo sto stavljaju onaj krastavac,to je totalno bespotrebno e i onaj sladoled s bombonima...njami...znaju me tu u dubravi u meku pa redovit sam gost
NoOneImportant je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-03-07, 23:27   #45 (permalink)
next best thing

Datum registracije: 10-06-05
Godina: 31
Poruka: 5,103
pharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh

kaže jedna stara Gruzijska poslovica " Ja jedem McDonalds, i McDonalds jede mene "

The things inside without a care

And the dirt still stains me

So wash me, 'till I'm clean...
pharaoh je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-03-07, 23:27   #46 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 01-10-06
Godina: 20
Poruka: 621
Lucia se izdvaja iz maseLucia se izdvaja iz maseLucia se izdvaja iz maseLucia se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
Ima tako jedan i kod nas zove se Bonita. Ide ko?

Ja opet danas

Kad sam cijeli dan u gradu, a Bonita mi blizu, pa si samo skoknem po sendvić... ne mogu ono suho pecivo žvakati, a da odem negdje na ručak nemam vremena.

meni je bonita bezveze... baš mi je tamo ful suho pecivo... al zato pingvin a pogotovo njihova tuna salata
THE SEX
Lucia je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-03-07, 23:37   #47 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,940
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Lucia Pogledaj Poruke
meni je bonita bezveze... baš mi je tamo ful suho pecivo... al zato pingvin a pogotovo njihova tuna salata
Aha i Pingvin može ... samo mi teško se do tamo dogegati
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-03-07, 07:44   #48 (permalink)
ice
Banned

Datum registracije: 17-07-06
Godina: 19
Poruka: 3,428
ice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavan

Sam Bog zna koju kemiju oni koriste u Mc'D. Boga ti, šnicel 4 puta deblji od normale.
ice je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-05-07, 19:43   #49 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 01-05-07
Godina: 22
Poruka: 955
Mean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznat

pomfri
Mean girl je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-06-07, 21:04   #50 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 03-12-06
Poruka: 3,189
manekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobar

u mcu samo toast shake mcnugets pomfri i sladoled
manekenka je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: bigmac, hrana u mcdonaldsu, mcdonalds

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 05:22.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111