| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Gastronomija Raspravljate o temi jel jedete u mcdonaldsu u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: manekenka u mcu samo toast shake mcnugets pomfri i sladoled samo????... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #52 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,266
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel jedete u mcdonaldsu Nikad ne jedem u Mekiću i nikada ne namjeravam. Ko zna kaj oni meću u ta sranja. Bio sam u Mekiću 3 puta u životu, a ni tad nisam niš pojeo osim sladoleda.
__________________ ...i do it because i can, i can because i want to, i want to because YOU SAID I COULDN'T DO IT!!! |
| | |
| | #58 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,615
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel jedete u mcdonaldsu Joooj, jucer se nazderao 2 McCountrya, veliki pomfri, cheeseburger, velika Cola
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #59 (permalink) |
| more... Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici
Poruka: 5,722
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel jedete u mcdonaldsu ponekada se zalomi sladoled; prije 2mj kad smo bili u Slo(morala udovoljiti jednoj trudnici), a prije toga negdje pre 5god... ako već mi se jede "smeće" otići ću u dućan, police su pune...
__________________ ... But at night it's a different world Go out and find a girl Come-on come-on and dance all night Despite the heat it'll be alright ... |
| | |
![]() |
| Tagovi: bigmac, hrana u mcdonaldsu, mcdonalds |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:38.

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!