| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Gastronomija Raspravljate o temi jel jedete u mcdonaldsu u Život i Stil forumu; Ako biram između McD i čevapa uvijek biram čevape.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #64 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Άγωγή
Poruka: 1,695
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel jedete u mcdonaldsu ne
__________________ "Neke dane ili poslijepodneva uopce nismo ovdje,a u zadnje vrijeme Mi smo ovdje non-stop,osim kad smo,negdje drugdje,ali i onda bi trebali biti ovdje." A DIFESA DELLA NOSTRA FEDE... |
| | |
| | #69 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: jel jedete u mcdonaldsu Jedamput sam ušao unutra i to na nagovor frendova... Došao sam do šanka kao da budem nekaj naručil, stal u red i neznam kaj mi je puknulo i rekel sam im da idemo mi na pravu hranu u restoran. Od tad je prošlo 4 godine... I ne mislim nikad jesti tamo. Još pogotovo kad sam gledal film "Supersize me". Jednostavno sam naviknut na domaću hranu... Hrana iz restorana može isto biti loša ali sigurno je bolja od ove fast fud. Tu hranu prodaje reklama! Ta hrana ne samo da je nezdrava nego od nje se nemožeš najesti i jedan bigmac ti nije dovoljan...
__________________ Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul |
| | |
![]() |
| Tagovi: bigmac, hrana u mcdonaldsu, mcdonalds |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:59.