| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Gastronomija Raspravljate o temi Jela od bilja u Život i Stil forumu; Jeste li kad kušali ili spremali jela od bilja ,koja ste smatrali običnom travom? Ako netko ima kakav dobar ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 08-01-07 Godina: 32
Poruka: 26
![]() | Jela od bilja Jeste li kad kušali ili spremali jela od bilja ,koja ste smatrali običnom travom? Ako netko ima kakav dobar recept zašto ga ne podjeliti s prijateljima. ![]()
__________________ na dugi put se kreče malim koracima |
| | |
| | #3 (permalink) |
![]() | Re: Jela od bilja Čuj i meni je meso puno bliže,ali valja povremeno promijeniti meni,osobno sam probala dosta takvih jela ,a neka i sama povremeno pripremim,a oni koji su ta jela kušali samo su me ljepo pohvalili i pitali kad ću opet to spremati. Znaći nije loše probati nešto novo.
__________________ na dugi put se kreče malim koracima |
| | |
| | #5 (permalink) | |
![]() | Re: Jela od bilja Citat:
![]()
__________________ na dugi put se kreče malim koracima | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| charolastra | Re: Jela od bilja Stavi koji recept ovdje, možda se kome svidi ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #7 (permalink) |
![]() | Re: Jela od bilja LJudi evo vam jedan recept ,koji je jako dobar (meni je) i zdrav. Med od izbija smreke:100gsvježih izboja smreke,500g meda. Mlade izboje smreke narezane ili čitave stavi u staklenku i prelij medom,to pažljivo promiješaj dobro zatvori i stavi na tamno mjesto da odstoji 14 dana. Može se koristiti kao namaz na kruhu,ili zamjena za šečer u čaju. Preporuča se uzimati 2-3puta na dan 1 žlica meda u čaju ili na kriški kruha. LJekovito svojstvo smreke ,pomaže kod kašlja,grlobolje,gripe,hunjavice . Pomaže kod ženskih bolesti ,upala materni.i upala jajnika. Evo to je jedan od mnogih recepata koje imam. Tko želi može mi se javiti u vezi tog na pm. Budite mi zdravi i sretni! ![]()
__________________ na dugi put se kreče malim koracima Zadnji Uredio anastasia : 12-01-07 u 09:55. |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 8,327
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jela od bilja Citat:
Sjećam se da je moja strina prije uvijek pravila salatu od one trave maslačka... ali ja nisam to nikad htjela jest...
__________________ "Čovjek ispravno vidi samo srcem; sve bitno oku je nevidljivo." Antoine de Saint Exupéry: Mali princ | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 36
Poruka: 3,661
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jela od bilja Wamp- misliš na radič? ![]() Evo vam još jedne ideje- meni je baka uvijek pričala kako su ljudi za vrijeme (oonog) rata jeli koprive i da su prilično fine. A ja sam bio dobar unuk pa sam joj vjerovao na riječ. ![]()
__________________ The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he did not exist - The usual suspects |
| | |
![]() |
| Tagovi: bilja, jela |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:06.