Ja nastojim barem jednom mjesečno otići u kineski restoran.
Pa udri po junetini i svinjetini...
Baš sam se u nedjelju ubio u junetini gombao...![]()
Raspravljate o temi Kineska kuhinja u Gastronomija forumu, dio Život i Stil foruma; Volite li kinesku kuhinju i pripremate li išta od toga? Koja su vam jela najdraža? Imate li neki recept koji ...
Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.
Ja nastojim barem jednom mjesečno otići u kineski restoran.
Pa udri po junetini i svinjetini...
Baš sam se u nedjelju ubio u junetini gombao...![]()
May you live in interesting times...
osim riže, ne volim nikakva kineska jela
a probala sam svašta, rezance - nudle, meso, ribu, slastice..juha od kestena, to je ajde ok.
babi pangang
piletina u slatko kiselom umaku
wan tan
kung pao
al i doma spremam neke stvari
jedino onaj bambus jebote nabili su cijenu sad da sam skoro okinula neki dan
a bio je oko 14 kn tako nekaj
I'm so fed up with everyone around me
(No one seems to care)
I'm just so far gone and nothing's gonna change
(I'll never be the same)
Patka s povrćem:
![]()
Ovo nije loše, ali na prvi pogled![]()
Just be yourself and if people don't like you fuck them
Ne voliš patku?
Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.
Nisam nikad ni probao![]()
Just be yourself and if people don't like you fuck them
Ajd preporucite neki kineski restoran u Zg-u. Uskoro cu gore, a zazelio se kineske klope. Inace u principu kod nas nemam bas povjerenja u kinesku kuhinju. A u Rijeci se jedini koji je postojao zatvorio iz meni nepoznatih razloga, bar koliko znam.
Ja volim Tian tan. Jela sam u više restorana u Zg, i zaključila da je tamo klopa najbolja. Možda je sve to vrlo slično, ali meni je ovaj jedan rang više od svih.
Tian Tan