| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Gastronomija Raspravljate o temi Kokice u mikrovalnoj u Život i Stil forumu; Zakaj ovdje još nema ni jedne teme? Evo prve onda! Jel radite kad one gotove kokice u mikrovalnoj? Kako znate ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Veteran | Kokice u mikrovalnoj Zakaj ovdje još nema ni jedne teme? Evo prve onda! Jel radite kad one gotove kokice u mikrovalnoj? Kako znate kad su gotove, al onak da sve super uspiju? Po sluhu? Ja tak radim Po uputstvima na pakiranju? Po nečem drugom? ![]() Zašto to pitam? Pa mislio sam da to nije nikakva posebna nauka dok na zadnjem tulumu nisam vidio kak su to neke cure stručno radile : Prve su zgorile , druge nisu bile uopće ispucale samo se vrećica napuhnula , treće su ajd bile kak tak a tek iz četvrtog pokušaja su ispale dobro ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Veteran | Citat:
...al ovo je za nabrzinu i da se ne maže puno po kuhinji![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Photoshop freak | ahahahahaha .. sad si me sjetijo! imali smo neku zabavu i izmedju ostaloga kupijo sam i te kokice za mikrovanlu... velim frendici da ih samo stavi u mikrovalnu na tolko i tolko min. stavila to ona kad je nakon par min nekaj zasmrdjelo...ja pogledam kad stavila ih je sa najlonom kako se to sve rastopilo po mikrovalnoj... onda sam ja popud vrsnog kirurga odvojijo suvišnu plastiku i počeo izpočetka... bile su reš pečena eli jestive ![]()
__________________ My drinking team has a soccer problem -> SUDJELUJ U PHOTOSHOPIRANJU <- ZADATAK 2 : Vražja cura |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Ministar Obrane Foruma | Citat:
__________________ > next level < | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Ministar Obrane Foruma | moram maloj danas reč da isproba to sa solju ![]()
__________________ > next level < |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,173
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Zepter je najbolji za kokice, sve ispuca, ubaciš malo maslaca i odlične su... Al treba znati, prokletstvo je to, jednom napraviš kokice kak spada i postaneš dežuran za grickalice prije svakog filma... ![]()
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
![]() |
| Tagovi: kokice, mikrovalnoj |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Tips & Tricks za Siemens Gigaset | Kristijan | Mobiteli | 1 | 17-05-07 13:16 |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:03.

:
, druge nisu bile uopće ispucale samo se vrećica napuhnula

...al ovo je za nabrzinu i da se ne maže puno po kuhinji