Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Gastronomija
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Gastronomija Raspravljate o temi Kokice u mikrovalnoj u Život i Stil forumu; nikad čuo a nikad mi bome nije ni palo na pamet stavit kokice u mikrovalnu.istina ne jedem ih tako ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 21-01-06, 13:43   #11 (permalink)
Sarcastic mr. know it all...

Datum registracije: 26-12-05
Godina: 23
Poruka: 4,398
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku wonderwall
nikad čuo a nikad mi bome nije ni palo na pamet stavit kokice u mikrovalnu.istina ne jedem ih tako često.nego kad gledaš izvana kako te kokice skaču po mikrovalnoj to mora izgledat ko ono izvlaćenje lota
Odgovori sa citatom
Star 25-01-06, 11:17   #12 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 27-12-05
Poruka: 136
glamerica se izdvaja iz mase
Re: Kokice u mikrovalnoj

Najbolje kokice peče Iso kod kina...nema boljih
Odgovori sa citatom
Star 25-01-06, 13:15   #13 (permalink)

Datum registracije: 02-06-04
Godina: 30
Poruka: 7,998
Joks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Joks Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Joks

Citat:
Pravi autor: wonderwall
nikad čuo a nikad mi bome nije ni palo na pamet stavit kokice u mikrovalnu.istina ne jedem ih tako često.nego kad gledaš izvana kako te kokice skaču po mikrovalnoj to mora izgledat ko ono izvlaćenje lota

To bi bio zanimljiv prizor da se neko to dosjeti napravit
Inače za tvoju informaciju postoji ti za kupit kokice zapakirane u male plosnate paketiće koje NE VADIŠ iz paketića nego cijeli paketić metneš u mikrovalnu (skineš prvo zaštitno pakiranje ), uključiš, pričekaš da se vrećica napuhne i ako si sve dobro napravio za par minuta zgasiš i dobiješ punu vrećicu gotovih kokica itd......
To je za nabrzinu spremit, definitivno su bolje one kad ih sam u tavi zauljenoj i poklopljenoj ispečeš

"...na poljima od snova ne pušta se korijenje..."

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
Joks je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 30-01-06, 10:02   #14 (permalink)
Starter

Datum registracije: 21-12-05
Poruka: 41
glupinick se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: joks

To bi bio zanimljiv prizor da se neko to dosjeti napravit
Inače za tvoju informaciju postoji ti za kupit kokice zapakirane u male plosnate paketiće koje NE VADIŠ iz paketića nego cijeli paketić metneš u mikrovalnu (skineš prvo zaštitno pakiranje ), uključiš, pričekaš da se vrećica napuhne i ako si sve dobro napravio za par minuta zgasiš i dobiješ punu vrećicu gotovih kokica itd......
To je za nabrzinu spremit, definitivno su bolje one kad ih sam u tavi zauljenoj i poklopljenoj ispečeš
Svaki puta kad sam ih pekao u mikrovalnoj ili su neke zagorile ili se nisu sve ispekle.Nema do tave.
glupinick je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 30-01-06, 10:25   #15 (permalink)
Ministar Obrane Foruma

Datum registracije: 15-09-05
Godina: 36
Poruka: 1,259
CroSoldier se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku CroSoldier

da to iz mikrovalne ispadne po svojoj volji.. kako kada.. al zato je tava tava
Odgovori sa citatom
Star 31-01-06, 07:17   #16 (permalink)
Forumaš Plave Krvi

Datum registracije: 04-01-06
Godina: 25
Poruka: 715
GajbaPive se izdvaja iz maseGajbaPive se izdvaja iz maseGajbaPive se izdvaja iz maseGajbaPive se izdvaja iz mase

meni su kokice super sa maslacem
GajbaPive je offline  
Odgovori sa citatom
Star 31-01-06, 13:08   #17 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 27-10-05
Poruka: 76
mamut se izdvaja iz masemamut se izdvaja iz masemamut se izdvaja iz masemamut se izdvaja iz mase

umjesto ulja koristim maslac... puno bolje su
mamut je offline  
Odgovori sa citatom
Star 31-01-06, 18:28   #18 (permalink)
Starter

Datum registracije: 12-11-05
Poruka: 30
blue se izdvaja iz mase

ja kupim u getro za 3 kunu i ok su, samo sto su hladne
blue je offline  
Odgovori sa citatom
Star 31-01-06, 19:27   #19 (permalink)
Starter

Datum registracije: 07-01-06
Poruka: 65
Rapala se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: _Aris_
Zepter je najbolji za kokice, sve ispuca, ubaciš malo maslaca i odlične su... Al treba znati, prokletstvo je to, jednom napraviš kokice kak spada i postaneš dežuran za grickalice prije svakog filma...
ha ha to je i moje prokletstvo
Rapala je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-02-06, 15:07   #20 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 17-02-06
Poruka: 162
orhideja se izdvaja iz mase

Ja recimo kupim kokice sa okusom maslaca.Mikrovalnu namjestim na najjače,vrećicu sa kokicama stavim unutra i tajmer namjestim na 2,5 minute.To je sasvim dovoljno da se kokice raspuknu a da ne zagore.Budu tako fine,tope se u ustima i zamamno miriše. To je puno jednostavnije nego ulje/maslac,sol,kokice...
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: kokice, mikrovalnoj

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Kolekcija viceva RubberDuck Vicevi i Smiješni Tekstovi 6 24-07-07 22:37
Tips & Tricks za Siemens Gigaset Kristijan Mobiteli 1 17-05-07 13:16

Trenutno vrijeme na forumu: 05:18.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111