| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Gastronomija Raspravljate o temi Kokteli... u Život i Stil forumu; kad sam vani neam namjeru davat pare za te pizdarije jer su pun kurac skupi a triba mi previse para ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Άγωγή
Poruka: 1,609
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kokteli... kad sam vani neam namjeru davat pare za te pizdarije jer su pun kurac skupi a triba mi previse para da se napijem od toga.. recimo zombi za cetri osobe u ne bas tako fancy klubu(a to je pukne tako tako) = ko boca jack danielsa u trgovini... mislim da je grijeh mjesat zestu sa kojekavim dodatcima,za mene dupla zesta + 2 kocke leda i to je to u osnovnoj smo priki iz razreda smiksali jeben koktel u kojem je bilo : -zesta : votka,đin,jack daniels,amaro,rakija -pivo,vino, -sok od narance,sirup od limuna,sirup od borovnice,mlika -maslinovo ulje,kvasina,mala zlica soli,mala zlica papra,malo origana lik je bia polupijan pa je nagnia oko 2 deca toga,i u roku od par minuta izbacia boga iz sebe,i cuva skoljku sljedecih par sati ![]() definitivno najjaci homemade koktel
__________________ you thought you could take it out but the world collapse and you can't see out of it now you go crazy baby |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-06-08 Lokacija: Pod staklenim zvonom
Poruka: 311
![]() ![]() | Re: Kokteli... Obožavam koktele i u posljednje vrijem ih često miješam doma, nabavljam pića i punim bar ![]() Jedino što mi je problem sa nekim sastojcima, npr. gdje naći kod nas Angosturu bitter?
__________________ Život je poput luka- skidaš jednu ljusku za drugom, i katkada moraš plakati. |
| | |
| | #24 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Kokteli... Citat:
4 centilitra votke...4/10 decilitra. 1 decilitar=10 centilitri
__________________ za PAN spreman | |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-06-08 Lokacija: Pod staklenim zvonom
Poruka: 311
![]() ![]() | Re: Kokteli... Ja trebam dobar recept za Mai Tai. Ovi svi na netu mi nisu to što pijem kad dođem u cocktail bar, a na netu svaka stranica svoj recept ima ![]()
__________________ Život je poput luka- skidaš jednu ljusku za drugom, i katkada moraš plakati. |
| | |
![]() |
| Tagovi: kokteli |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:26.