| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Gastronomija Raspravljate o temi Koliko je zapravo zdravo mlijeko? u Život i Stil forumu; Ne, nisam vegan, ali nikad se ne zna... razlog zbog čega sam malo intenzivnije počela razmišljati o tome koliko ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) | |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 8,327
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Koliko je zapravo zdravo mlijeko? Ne, nisam vegan, ali nikad se ne zna... razlog zbog čega sam malo intenzivnije počela razmišljati o tome koliko je zapravo mlijeko "zdravo" je taj što sam ga odmalena konzumirala u većim količinama a u posljednje vrijeme mi jako teško "sjeda na želudac", a i baka mi je nedavno otkrila da je alergična na mlijeko... Zarez 132 Citat:
__________________ "Čovjek ispravno vidi samo srcem; sve bitno oku je nevidljivo." Antoine de Saint Exupéry: Mali princ | |
| | |
| | #3 (permalink) |
| charolastra | Re: Koliko je zapravo zdravo mlijeko? Koliko znam odraslom čovjeku mlijeko uopće nije potrebno.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #5 (permalink) |
| charolastra | Re: Koliko je zapravo zdravo mlijeko? Mislim mlijeko, nakon što dostignemo određenu dob iz njega više ne trebamo ništa. Dakle pili ili ne pili nećemo biti ništa zdraviji. Moguće da sam u krivu ali to sam čuo od jednog doktora a čini mi se i pročitao negdje. ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| charolastra | Re: Koliko je zapravo zdravo mlijeko? Evo našao sam članak o tome, dosta zanimljivo Citat:
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum | |
| | |
| | #7 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko je zapravo zdravo mlijeko? Pa jel ti čitaš gore, nešto slično piše u prvom postu. I po meni vegetarijanci nisu suviše objektivni kad se priča o namirnicama životinjskog porijekla, jer oni misle na dobrobit životinja, a ja sam temu pokrenula iz drugih razloga.
__________________ "Čovjek ispravno vidi samo srcem; sve bitno oku je nevidljivo." Antoine de Saint Exupéry: Mali princ |
| | |
| | #8 (permalink) |
| charolastra | Re: Koliko je zapravo zdravo mlijeko? Pročitao sam, vidim da je slično. I znam da nisu objektivni ali kažem da koliko znam odraslom čovjeku mlijeko nije potrebno a tu je objašnjeno i zašto ti teško "sjeda" na želudac u zadnje vrijeme pa sam zato stavio taj članak. A piše i o raznim hormonima koje dodaju.
| | |
| | #9 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko je zapravo zdravo mlijeko? Dobro.. hvala na dobroj namjeri :kiselismajl ali vidjela sam taj članak i ranije, i nisam namjerno stavljala ništa s te stranice zbog stvari u članku koje su više fokusirane na zaštitu životinja... iako bi se i o tome dalo raspravljat ali ne u ovom podforumu.
__________________ "Čovjek ispravno vidi samo srcem; sve bitno oku je nevidljivo." Antoine de Saint Exupéry: Mali princ |
| | |
| | #10 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-06-06
Poruka: 2,940
![]() | Re: Koliko je zapravo zdravo mlijeko? Iskreno bas i ne pijem puno mlijeka. Jedino sta mi je gust poslije kakvih kolaca popit mlijeko. Ali danas sta god da kupis od prehrane upitno je koliko je zdravo od silne kemije sta se koristi a mlijeko nije iznimka u tome. |
| | |
![]() |
| Tagovi: koliko, mlijeko, zapravo, zdravo |
« Naj salamy
|
Šumeće tablete »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:55.