| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Gastronomija Raspravljate o temi Koliko je zapravo zdravo mlijeko? u Život i Stil forumu; wow ice ovo se zove dobar post... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,632
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko je zapravo zdravo mlijeko? Ma meni je mlijeko tak i tak fuuuuuj
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #23 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,240
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko je zapravo zdravo mlijeko? ja ga bas suprotno obozavam. pogotovo hladno, pa malo kras expres-a/nesquick-a stavim nutra. ![]()
__________________ Even a clock that does not work is right twice a day. |
| | |
| | #24 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: Koliko je zapravo zdravo mlijeko? Citat:
![]() | |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 04-03-06
Poruka: 67
![]() | Re: Koliko je zapravo zdravo mlijeko? uživajte dokle ide... ako vam je mlijeko ukusno pijte ga... o zdravlju ne treba misliti jer se razmišljanjem o zdravlju pobuđuje stres koji je onda gori od tog mlijeka a da mlijeko nije zdravo to je totalni apsurd... iako su firme koje proizvode mlijeko visoko komercijalizirane ipak se morate sjetiti da su ljudi i prije tih firmi pili mlijeko jesti iz prirode... tko može... najbolje je jer je u prirodnoj hrani mnogo više okusa a to što je ujedno i zdravije danas ne znači gotovo ništa jer ništa nije zdravo ![]()
__________________ odštrumfaj štrumfastično |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-03-07
Poruka: 216
![]() | Re: Koliko je zapravo zdravo mlijeko? ma mliko je dobro samo za makijato ali ne iskljucivo. cuo sam sa bubrezi stradaju skoro gore nego od alc. nemam naviku piti mlijeko jer zasusi usta pa imas neki cudan diskasting filing u ustima. juice frisko ocidjeni je najbolji za ujutro
__________________ De gustibus non est disputandum |
| | |
| | #29 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-03-08 Lokacija: zagreb Godina: 38
Poruka: 1,516
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko je zapravo zdravo mlijeko? Najviše ga koristim za capucino, ali mislim da kao i sve drugo mlijeko danas ima u sebi tvari koje nam mogu podosta smetati (pogotovo za osobe s probavnim smetnjama ). Ali ja ga koristim i dalje ću ga koristiti. |
| | |
| | #30 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-09-07 Godina: 26
Poruka: 611
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko je zapravo zdravo mlijeko? Citat:
Ovaj post me podsjetio na dokumentarac što sam nedavno gledao o pravljenju jogurta. I nisam mogao vjerovati kada sam vidio da nakon pasterizacije žena nasipa nešto u mljeko i kaže to su umjetno uzgojene bakterije koje če napraviti jogurt. Pa kak bi to i bilo zdravo kada ono prirodno ubiju i dodaju umjetno. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: koliko, mlijeko, zapravo, zdravo |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:20.