| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Gastronomija Raspravljate o temi Maslinovo ulje u Život i Stil forumu; Ponukan jednim prilično neugodnim iskustvom od neki dan, pade mi na pamet da upitam svekoliku forumašku populaciju za stav ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 12,087
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Maslinovo ulje Ponukan jednim prilično neugodnim iskustvom od neki dan, pade mi na pamet da upitam svekoliku forumašku populaciju za stav i mišljenje o maslinovom ulju... Koristite li ga u kuhanju? Koliko? Koje? Kako ga nabavljate? Imate li omiljenu marku? Da li vam je bitno kao začin ili pak totalno nebitno u životu? Smatrate li ga neizbježnim sastojkom skoro svakog jela, ili pak nečim što treba izbjegavat? Baš me zanima...
__________________ ...prokleta bit ćeš... ako ima Boga... u paklu gorit ćeš... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,059
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Maslinovo ulje Nikad ga u životu nisam probao ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Maslinovo ulje Nikad u životu nisi probao maslinovo ulje? Ozbiljno? Pa gdje ti živiš? Na Marsu? ![]()
__________________ ...prokleta bit ćeš... ako ima Boga... u paklu gorit ćeš... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Maslinovo ulje Da ozbiljno. Ne haha, a nisam ljubitelj tih ulja i sličnih začina, tako je kako je ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. |
| | |
| | #5 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Maslinovo ulje Čekaj, imaš 21 godinu, i tvrdiš da nikad nisi probao maslinovo ulje? Sorry, prika, ali to mi je malo teže povjerovat... ![]()
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Starter | Re: Maslinovo ulje Citat:
Bitno mi je kod pripreme određenih jela...dok ga u nekima ne mogu ni zamisliti. A, što ti se to neugodno dogodilo ako smijem znati? ![]() | |
| | |
| | #8 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Maslinovo ulje Da, a jebiga ako sam i probo onda sam i bio premal da se sjećam, al kolko ja znam nisam nikad
| | |
| | #9 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Maslinovo ulje Bio u subotu na ručku kod rodbine... zubatac od 9 kg na gradele... najbolji komad ribe koji sam vidio u zadnjih 10 godina... savršenstvo... neopisivo nešto Ispečen bez greške... točno onoliko koliko treba idealno... E sad... riba je bila gotova kad sam stigao... i stajala je u terini dok smo jeli predjelo i juhu... naravno, tijekom tih 15-tak do 20 minuta malčice se i osušila... trebalo ju je još malo začinit (prolit) maslinovim uljem prije posluživanja A kad ono - poslužili tu vrhunsku i vrhunski isprečenu ribu - BEZ JEBENOG ULJA!!!!! POPIZDIO SAM!!!!! Pitam gdje je ulje - oni mi kažu "nema više, ali i ne treba, dovoljno je nauljeno!!" MA MRŠ U TRI PIZDE MATERINE ŠKRTE!!!! NE SMIJEŠ ŠKRTARIT NA MASLINOVOM ULJU KOD PEČENE RIBE!!!! NE SMIJEŠ!!!! Totalno mi pokvarilo doživljaj... sve mi je bilo bezveze... nema ništa gore od savršene i savršeno ispečene ribe koja je suha, bez ulja... UH!!!! POPIZDIO SAM TOTALNO!!!!!!
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Starter | Re: Maslinovo ulje Citat:
Slažem se u potpunosti...grehota je. Šteta zubaca. Meni je osobno gofa draža, ali o ukusima.... ![]() Ja mislila da su ti uvalili neko šugavo ulje ili da su ti npr. isfrigali jaja na maslinovom...meni je to onak..malkice...bljakavo. | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:09.

haha, a nisam ljubitelj tih ulja i sličnih začina, tako je kako je