Nikad ga u životu nisam probao![]()
Raspravljate o temi Maslinovo ulje u Gastronomija forumu, dio Život i Stil foruma; Ponukan jednim prilično neugodnim iskustvom od neki dan, pade mi na pamet da upitam svekoliku forumašku populaciju za stav i ...
Nikad ga u životu nisam probao![]()
~who dares wins^semper fi^
VTFLJMŽUIP
∞
Nikad u životu nisi probao maslinovo ulje? Ozbiljno?
Pa gdje ti živiš? Na Marsu?![]()
Da ozbiljno.
Nehaha, a nisam ljubitelj tih ulja i sličnih začina, tako je kako je
![]()
~who dares wins^semper fi^
VTFLJMŽUIP
∞
Čekaj, imaš 21 godinu, i tvrdiš da nikad nisi probao maslinovo ulje?
Sorry, prika, ali to mi je malo teže povjerovat...
![]()
probala, polako se navikavam na njega...moji ciku ga vole, koriste ga za salate, ribu....a ponekad ga i popiju malo
nabavljamo od rodbine sa Braca
jebali te mali miševi i mali pačići u tandemu
Bio u subotu na ručku kod rodbine... zubatac od 9 kg na gradele... najbolji komad ribe koji sam vidio u zadnjih 10 godina... savršenstvo... neopisivo nešto
Ispečen bez greške... točno onoliko koliko treba idealno...
E sad... riba je bila gotova kad sam stigao... i stajala je u terini dok smo jeli predjelo i juhu... naravno, tijekom tih 15-tak do 20 minuta malčice se i osušila... trebalo ju je još malo začinit (prolit) maslinovim uljem prije posluživanja
A kad ono - poslužili tu vrhunsku i vrhunski isprečenu ribu - BEZ JEBENOG ULJA!!!!!
POPIZDIO SAM!!!!!
Pitam gdje je ulje - oni mi kažu "nema više, ali i ne treba, dovoljno je nauljeno!!"
MA MRŠ U TRI PIZDE MATERINE ŠKRTE!!!!
NE SMIJEŠ ŠKRTARIT NA MASLINOVOM ULJU KOD PEČENE RIBE!!!! NE SMIJEŠ!!!!
Totalno mi pokvarilo doživljaj... sve mi je bilo bezveze... nema ništa gore od savršene i savršeno ispečene ribe koja je suha, bez ulja...
UH!!!! POPIZDIO SAM TOTALNO!!!!!!