Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Gastronomija
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Gastronomija Raspravljate o temi Maslinovo ulje u Život i Stil forumu; Ponukan jednim prilično neugodnim iskustvom od neki dan, pade mi na pamet da upitam svekoliku forumašku populaciju za stav ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 10-03-08, 16:22   #1 (permalink)
women loving misogynist

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 12,087
damfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavan
Maslinovo ulje

Ponukan jednim prilično neugodnim iskustvom od neki dan, pade mi na pamet da upitam svekoliku forumašku populaciju za stav i mišljenje o maslinovom ulju...

Koristite li ga u kuhanju? Koliko? Koje? Kako ga nabavljate? Imate li omiljenu marku? Da li vam je bitno kao začin ili pak totalno nebitno u životu? Smatrate li ga neizbježnim sastojkom skoro svakog jela, ili pak nečim što treba izbjegavat?

Baš me zanima...
Odgovori sa citatom
Star 10-03-08, 16:31   #2 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 02-06-06
Godina: 21
Poruka: 3,059
daka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masi
Re: Maslinovo ulje

Nikad ga u životu nisam probao
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-03-08, 16:33   #3 (permalink)
women loving misogynist

damfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavan

Nikad u životu nisi probao maslinovo ulje? Ozbiljno?

Pa gdje ti živiš? Na Marsu?
Odgovori sa citatom
Star 10-03-08, 16:36   #4 (permalink)
dr.sc. Foruma

daka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masi

Da ozbiljno.

Ne haha, a nisam ljubitelj tih ulja i sličnih začina, tako je kako je
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-03-08, 16:38   #5 (permalink)
women loving misogynist

Čekaj, imaš 21 godinu, i tvrdiš da nikad nisi probao maslinovo ulje?

Sorry, prika, ali to mi je malo teže povjerovat...

Odgovori sa citatom
Star 10-03-08, 16:38   #6 (permalink)
MrCina

Datum registracije: 07-03-07
Poruka: 4,620
cina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku cina Pošalji poruku preko Skype-a korisniku cina

probala, polako se navikavam na njega...moji ciku ga vole, koriste ga za salate, ribu....a ponekad ga i popiju malo
nabavljamo od rodbine sa Braca
cina je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-03-08, 16:41   #7 (permalink)
Starter

Datum registracije: 06-03-08
Godina: 37
Poruka: 23
aelis se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku aelis

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
Koristite li ga u kuhanju? Koliko? Koje? Kako ga nabavljate? Imate li omiljenu marku? Da li vam je bitno kao začin ili pak totalno nebitno u životu? Smatrate li ga neizbježnim sastojkom skoro svakog jela, ili pak nečim što treba izbjegavat?

Baš me zanima...
Krenimo redom: koristim, domaće, od rodbine sa Visa. Omiljenu marku nemam jer su mi sva kupovna maslinova pušiona.
Bitno mi je kod pripreme određenih jela...dok ga u nekima ne mogu ni zamisliti.

A, što ti se to neugodno dogodilo ako smijem znati?
aelis je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-03-08, 16:41   #8 (permalink)
dr.sc. Foruma

Citat:
Čekaj, imaš 21 godinu, i tvrdiš da nikad nisi probao maslinovo ulje?

Sorry, prika, ali to mi je malo teže povjerovat...

Da, a jebiga ako sam i probo onda sam i bio premal da se sjećam, al kolko ja znam nisam nikad
Odgovori sa citatom
Star 10-03-08, 16:47   #9 (permalink)
women loving misogynist

Citat:
Pravi autor: aelis Pogledaj Poruke
...
A, što ti se to neugodno dogodilo ako smijem znati?

Bio u subotu na ručku kod rodbine... zubatac od 9 kg na gradele... najbolji komad ribe koji sam vidio u zadnjih 10 godina... savršenstvo... neopisivo nešto

Ispečen bez greške... točno onoliko koliko treba idealno...

E sad... riba je bila gotova kad sam stigao... i stajala je u terini dok smo jeli predjelo i juhu... naravno, tijekom tih 15-tak do 20 minuta malčice se i osušila... trebalo ju je još malo začinit (prolit) maslinovim uljem prije posluživanja

A kad ono - poslužili tu vrhunsku i vrhunski isprečenu ribu - BEZ JEBENOG ULJA!!!!!

POPIZDIO SAM!!!!!

Pitam gdje je ulje - oni mi kažu "nema više, ali i ne treba, dovoljno je nauljeno!!"

MA MRŠ U TRI PIZDE MATERINE ŠKRTE!!!!

NE SMIJEŠ ŠKRTARIT NA MASLINOVOM ULJU KOD PEČENE RIBE!!!! NE SMIJEŠ!!!!

Totalno mi pokvarilo doživljaj... sve mi je bilo bezveze... nema ništa gore od savršene i savršeno ispečene ribe koja je suha, bez ulja...

UH!!!! POPIZDIO SAM TOTALNO!!!!!!
Odgovori sa citatom
Star 10-03-08, 17:01   #10 (permalink)
Starter

Datum registracije: 06-03-08
Godina: 37
Poruka: 23
aelis se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku aelis

Citat:
NE SMIJEŠ ŠKRTARIT NA MASLINOVOM ULJU KOD PEČENE RIBE!!!! NE SMIJEŠ!!!!

Totalno mi pokvarilo doživljaj... sve mi je bilo bezveze... nema ništa gore od savršene i savršeno ispečene ribe koja je suha, bez ulja...

UH!!!! POPIZDIO SAM TOTALNO!!!!!!

Slažem se u potpunosti...grehota je.
Šteta zubaca. Meni je osobno gofa draža, ali o ukusima....

Ja mislila da su ti uvalili neko šugavo ulje ili da su ti npr. isfrigali jaja na maslinovom...meni je to onak..malkice...bljakavo.
aelis je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 17:09.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103