| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Gastronomija Raspravljate o temi Maslinovo ulje u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: tonini A samo da napomenem šta se tiče gradela, ja puno gradelajen, bilo riba bilo meso, tek ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) | |
| je t' aime Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 5,832
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Maslinovo ulje Citat:
![]()
__________________ Imati znači nemati, ako nemaš to s kim podijeliti. | |
| | |
| | #32 (permalink) | |
| Starter | Re: Maslinovo ulje Citat:
A, vidi ga....ti si bio pit-bull u prošlom životu, ha??? ![]() ![]() ![]() Ma, jasno...jasno...ti SIGURNO znaš bolje. bolje ovako s njim pričat..očito. ![]() Vratimo se se na maslinovo ulje. Gradele ![]() ...jaja frigana na maslinovom to je jedina stvar koju ne mogu smisliti, a vezano je uz ulje i masline kao takve. | |
| | |
| | #33 (permalink) | |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 12,818
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Maslinovo ulje Ne, nego rotvajler. Citat:
Je li vidiš ti ove smajliće koje sam na nabacio? Je li ti poznat koncept zajebancije? Možeš li makar teoretski predočit sebi što bi to bilo? Ajde, pokušaj... nije teško...
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT | |
| | |
| | #34 (permalink) | |
Znam ja i u praksi što je zajebancija...ne se mam i odma ljutit. ![]() | |
| | |
| | #35 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 25-02-07 Godina: 56
Poruka: 680
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Maslinovo ulje Citat:
Ne moš zamislit kako je to lipo, ne puno ulja smao malo, pa niti da pokrije tavu, zagrijati ga i onda bacit jaja na oko, i pustit da se malo više prži i da bjelanac zarumeni, zapeće malo, lizat prste. A jesi li uopče to proba.
__________________ SAMO MORU VIRUJEM! | |
| | |
| | #36 (permalink) | |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Maslinovo ulje Citat:
Bilo šta drugo na gradelama, sa maslinovim uljem.
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT | |
| | |
| | #37 (permalink) | |
Hm, probat se uvijek može... ![]() Jaja na maslinovom probala...ne hvala, više ne bih. Damfisk me ignorira , a evo ispričavam se ako sam pretjerala..... | |
| | |
| | #38 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Maslinovo ulje Ma nema potrebe za ispričavanjem... Nije bilo nikakvog pretjerivanja, naprotiv... Samo ti nastavi! ![]()
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #39 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 25-02-07 Godina: 56
Poruka: 680
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Maslinovo ulje Slažen se, sve na gradelama pečeno i posli poliveno maslinovin uljen, domaćin, ja san samo reka da mi je piletina onako kako je ja bacin na gradele najdraža, neću govorit o lignjama, ribi, janječem butu okinutom na fete, žigaricom, teletinom i drugim darovima prirode. E to san zaboravija svaki put kad gradelajem a to je često onda stariji kruh žena otkine na fete malo namaže uljen , samo malo, i još dok ima žerave malo ga zapečen e to je nemoš opisat kako lipo izist vruče skupa sa onim šta je gradelano. Čekaj nemoj mi samo kazat da ne voliš piletinu na gradelama, damfisk.
__________________ SAMO MORU VIRUJEM! |
| | |
| | #40 (permalink) |
| je t' aime Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 5,832
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Maslinovo ulje maslinovo ulje je čudo jedno jer i od običnog kruha (plus malo češnjaka ), posebno kada se malo zapeče (opisao je tonini kako se nekada jelo), može napraviti poslasticu! ![]()
__________________ Imati znači nemati, ako nemaš to s kim podijeliti. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:21.

to je jedina stvar koju ne mogu smisliti, a vezano je uz ulje i masline kao takve.

, a evo ispričavam se ako sam pretjerala.....
), posebno kada se malo zapeče (opisao je tonini kako se nekada jelo), može napraviti poslasticu!