Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Gastronomija
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Gastronomija Raspravljate o temi Maslinovo ulje u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: tonini A samo da napomenem šta se tiče gradela, ja puno gradelajen, bilo riba bilo meso, tek ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 13-03-08, 14:45   #31 (permalink)
je t' aime

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 5,832
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti
Re: Maslinovo ulje

Citat:
Pravi autor: tonini Pogledaj Poruke
A samo da napomenem šta se tiče gradela, ja puno gradelajen, bilo riba bilo meso, tek nakon pečenja se poliva maslinovin uljen i to koliko traži a ne ka onaj koji nije ima za zubonju polit maslinovin uljen (sram ga bilo), to znači da u kući mora biti uvik maslinova ulja da se ne desi da ga nema.
Ajme, a navečer tri četri jaja naoko bačena u tavu na maslinovu ulju pa nema ništa lipše od tog, ili pire od krumpira pa isickati malo luka, papra i maslinovog ulja pa samo to moš isti cili dan, ne triba ti ništa drugo.
e, na ovo su mi se usta napunila slinom, a u želucu počelo kruliti. na poslu sam, gladan ko pseto i onda to pročitam..
Odgovori sa citatom
Star 13-03-08, 18:01   #32 (permalink)
Starter

Datum registracije: 06-03-08
Godina: 37
Poruka: 23
aelis se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku aelis

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
To je pogrešno, krivo i netočno.

Pa valjda ja znam bolje od tebe što je tebi bolje.

A, vidi ga....ti si bio pit-bull u prošlom životu, ha???

Ma, jasno...jasno...ti SIGURNO znaš bolje. bolje ovako s njim pričat..očito.

Vratimo se se na maslinovo ulje. Gradele ...jaja frigana na maslinovom to je jedina stvar koju ne mogu smisliti, a vezano je uz ulje i masline kao takve.
Odgovori sa citatom
Star 13-03-08, 18:40   #33 (permalink)
women loving misogynist

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 12,818
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Pravi autor: aelis Pogledaj Poruke
A, vidi ga....ti si bio pit-bull u prošlom životu, ha???
Ne, nego rotvajler.

Citat:
Ma, jasno...jasno...ti SIGURNO znaš bolje. bolje ovako s njim pričat..očito.

Je li vidiš ti ove smajliće koje sam na nabacio? Je li ti poznat koncept zajebancije? Možeš li makar teoretski predočit sebi što bi to bilo?

Ajde, pokušaj... nije teško...

NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT
damfisk je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-03-08, 18:43   #34 (permalink)
Starter

aelis se izdvaja iz mase

Citat:
Ne, nego rotvajler.

Je li vidiš ti ove smajliće koje sam na nabacio? Je li ti poznat koncept zajebancije? Možeš li makar teoretski predočit sebi što bi to bilo?

Ajde, pokušaj... nije teško...
A, ti ne vidiš smajliće koja sam ja nabacila????
Znam ja i u praksi što je zajebancija...ne se mam i odma ljutit.
Odgovori sa citatom
Star 14-03-08, 06:23   #35 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 25-02-07
Godina: 56
Poruka: 680
tonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: ševa Pogledaj Poruke
e, na ovo su mi se usta napunila slinom, a u želucu počelo kruliti. na poslu sam, gladan ko pseto i onda to pročitam..
Da si bliže moga san ti štogod bacit na gradele i poslat, voliš koku, domaću , nema ništa lipše od piletine na žaru polivene maslinovin uljen.

Citat:
Vratimo se se na maslinovo ulje. Gradele ...jaja frigana na maslinovom to je jedina stvar koju ne mogu smisliti, a vezano je uz ulje i masline kao takve.
Ne moš zamislit kako je to lipo, ne puno ulja smao malo, pa niti da pokrije tavu, zagrijati ga i onda bacit jaja na oko, i pustit da se malo više prži i da bjelanac zarumeni, zapeće malo, lizat prste. A jesi li uopče to proba.
Odgovori sa citatom
Star 14-03-08, 11:12   #36 (permalink)
women loving misogynist

damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Da si bliže moga san ti štogod bacit na gradele i poslat, voliš koku, domaću , nema ništa lipše od piletine na žaru polivene maslinovin uljen.
Ima.

Bilo šta drugo na gradelama, sa maslinovim uljem.

damfisk je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-03-08, 12:20   #37 (permalink)
Starter

aelis se izdvaja iz mase

Citat:

Ne moš zamislit kako je to lipo, ne puno ulja smao malo, pa niti da pokrije tavu, zagrijati ga i onda bacit jaja na oko, i pustit da se malo više prži i da bjelanac zarumeni, zapeće malo, lizat prste. A jesi li uopče to proba.

Hm, probat se uvijek može...

Jaja na maslinovom probala...ne hvala, više ne bih.

Damfisk me ignorira , a evo ispričavam se ako sam pretjerala.....
Odgovori sa citatom
Star 14-03-08, 15:19   #38 (permalink)
women loving misogynist

Citat:
Damfisk me ignorira , a evo ispričavam se ako sam pretjerala.....

Ma nema potrebe za ispričavanjem... Nije bilo nikakvog pretjerivanja, naprotiv...

Samo ti nastavi!

damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-03-08, 07:34   #39 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 25-02-07
Godina: 56
Poruka: 680
tonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznat

Citat:
Ima.

Bilo šta drugo na gradelama, sa maslinovim uljem.
Slažen se, sve na gradelama pečeno i posli poliveno maslinovin uljen, domaćin, ja san samo reka da mi je piletina onako kako je ja bacin na gradele najdraža, neću govorit o lignjama, ribi, janječem butu okinutom na fete, žigaricom, teletinom i drugim darovima prirode. E to san zaboravija svaki put kad gradelajem a to je često onda stariji kruh žena otkine na fete malo namaže uljen , samo malo, i još dok ima žerave malo ga zapečen e to je nemoš opisat kako lipo izist vruče skupa sa onim šta je gradelano.

Čekaj nemoj mi samo kazat da ne voliš piletinu na gradelama, damfisk.
Odgovori sa citatom
Star 15-03-08, 09:53   #40 (permalink)
je t' aime

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 5,832
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

maslinovo ulje je čudo jedno jer i od običnog kruha (plus malo češnjaka ), posebno kada se malo zapeče (opisao je tonini kako se nekada jelo), može napraviti poslasticu!
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 05:21.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108