| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Gastronomija Raspravljate o temi Naj salamy u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: tzukius konjski jeger mi je dobar... bez zajebancije... mada ima intenzivan miris meni je poliko bolji od ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 28-11-06 Lokacija: Rijeka Godina: 22
Poruka: 54
![]() | Re: Naj salamy Citat:
a posebna je jos bolja od polika...
__________________ KREPAT MA NE MOLAT!!! | |
| | |
| | #12 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,215
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Naj salamy Meni je najbolja zimska Gavrilović Kako to nije naše.. nego čije je? Švicarsko?
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #14 (permalink) | |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,215
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Naj salamy Mislim na ovo: Citat:
Prvi put čujem da Gavrilović "nije naše"... ![]()
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT | |
| | |
| | #15 (permalink) | |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,061
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Naj salamy i ja isto prvi put čujem. a to im je obiteljski biznis odvajkada.. Citat:
| |
| | |
![]() |
| Tagovi: salamy |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:25.

domaci kulen, kobasice i kulenove seke...