| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Gastronomija Raspravljate o temi Najbolje jelo u Hrvata!!! u Život i Stil forumu; Uh! Pa vi volite sve neke mućkalice... ajme...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #32 (permalink) |
| ..-.. Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,463
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolje jelo u Hrvata!!! e ja najvishe volim piletinu na saft s vrhnjem tak nesht i bakino tijesto kaj ja znam kak se to zove..onak mekano napuhnuto..jao...
__________________ " Respect yourself and others will respect you. " |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,875
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolje jelo u Hrvata!!! A još nitko nije spomenuo samoborski, pržolice na međimurski, itd... A ima jedno jelo koje moja baka sprema (i nisam čuo da itko drugi to radi), a ja ga obožavam- teleće tetive na saft... Za to s pire krumpirom sam spreman ubiti. ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #35 (permalink) |
| charolastra | Re: Najbolje jelo u Hrvata!!! samoborske kremšnite
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #36 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-10-07
Poruka: 153
![]() | bok sladokusci 1. moja pita ili strudla od jabuka - to bih ispekla specijalno za daidzu 2. samoborske kremsnite - apsolutno, jedu se tople 3. orehnjaca ili makovnjaca 4. - zimsko doba , zimska hrana - '' dinstani kiseli kupus'', domace krvavice, ''restani '' krumpir, dobar tek vam zelim pozdrav ![]() Citat:
mislis na buhtle, orehnjacu ili makovnjacu, to samo bake znaju dobar tek, pozdrav ![]() ![]()
__________________ evo, imas srce, a tamo je covjek koji te treba Zadnji Uredio daidza : 12-01-08 u 15:48. | |
| | |
| | #40 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-10-07
Poruka: 153
![]() | Citat:
![]()
__________________ evo, imas srce, a tamo je covjek koji te treba | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:35.

Za to s pire krumpirom sam spreman ubiti.