| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Gastronomija Raspravljate o temi Najbolje jelo u Hrvata!!! u Život i Stil forumu; Od do sada nabrojanog volim mlince.. i one knedle sa sljivama.. i kulen i šunka.. i onako krumpir pod pekom..... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,551
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolje jelo u Hrvata!!! Od do sada nabrojanog volim mlince.. i one knedle sa sljivama.. i kulen i šunka.. i onako krumpir pod pekom.. ![]()
__________________ Even a clock that does not work is right twice a day. |
| | |
| | #52 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Άγωγή
Poruka: 1,680
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolje jelo u Hrvata!!! prika ja jedem sve zivo,sta ste tu nabrojili i sve mi je ludilo nema toga sta nisam jea i da mi nije bilo ludilo,jeo bi i beton na hrvatski nacin da imam malo jace zube ![]() obozavan gradele,palamide i tunu na njima,sa lukom,petrusimulom i limunom,to mi je orgazam,premda nije bas "original hrv jelo" ![]() ![]() vole gradele,svinje debele
__________________ Tolleranza Zero Zadnji Uredio RizLA : 29-02-08 u 19:27. |
| | |
| | #53 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,628
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolje jelo u Hrvata!!! ja bi sad cobanac!!!!!!
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #58 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-10-07 Lokacija: Sant'Agata
Poruka: 1,288
![]() | Re: Najbolje jelo u Hrvata!!! Bučnica![]()
__________________ Chicago Bulls 72-10, Michael Jordan 6 naslova, Serena Williams 8 grand slam, AC Milan - 7 europskih naslova, Pete Sampras 14 grand slam, Kane WWF champion, Ayrton Senna 3 naslova |
| | |
| | #59 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 25-02-07 Godina: 56
Poruka: 803
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolje jelo u Hrvata!!! 1. janjetina s ražnja i to trtica, vrat i plečka 2. sve sa gradela šta ja ispečen , ribu, a najviše volin piletinu i lignje na žaru, za lizat prste i normalno sve poliveno s maslinovin uljen 3. pašticada sa njokima (domaćin) 4. juha od juneće lopatice 5. crne (pečene) masline i sir iz ulja A u Zagrebu dok sam bija gori '70-tih najviše bi volija u Kokota u Ilici poist varivo, tripice sa špekom, pa u Vlaškoj bila je jedna pekarnica sa odličnim štruklama, a na kantunu Draškovičeve i Vlaške onda je bija restoran Šestine, e tu kad bi dobija šolde od kuće otiša bi poist purcu z mlincima, strava kako su bili dobri. Ima toga još samo ko će se sititi.
__________________ SAMO MORU VIRUJEM! |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:05.