Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Gastronomija
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Gastronomija Raspravljate o temi najgore jelo u Život i Stil forumu; OK, vjerujem da svatko od vas može odmah ko' iz puške odrecitirat svoje najomiljenije jelo ili jela. Ali, ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 10-05-06, 00:16   #1 (permalink)
women loving misogynist

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 12,086
damfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavan
najgore jelo

OK, vjerujem da svatko od vas može odmah ko' iz puške odrecitirat svoje najomiljenije jelo ili jela.

Ali, evo vam jednog malo težeg pitanja:

KOJE VAM JE NAJGORE (najmrže, najodvratnije) JELO?

Što ne biste pojeli ni pod prijetnjom smrću? Na koje jelo vam se želudac grči čim ga ugledate na TV-u?

Naravno, poželjno je da spomenete ona jela koja ste vi zaista i kušali - nema smisla da govorite da su vam odvratni puževi, ako ih nikada niste jeli.

Dakle, izjasnite se!!
damfisk je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-05-06, 00:20   #2 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 14-02-06
Godina: 45
Poruka: 816
MATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku MATILDA
Re: najgore jelo

Mrzim i pomisao na sojin sir, tofu, kojeg odmila zovem tofuj.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-05-06, 00:58   #3 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 8,327
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Ne volim pečenku, svinjetinu...i jednom sam čak i probala da vidim jel stvarno tako fuj kako izgleda...i bilo je, bljak....na janjetinu mi se želudac okreće isto....ma ima toga...ko će se sjetit...
Odgovori sa citatom
Star 10-05-06, 01:04   #4 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Poruka: 4,424
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Paštete, perizer...
I ne podnosim vegetarijance.
Kao student sam jedno kratko vrijeme imao curu vegetarijanku.
Bila je s tom svojom prehrambenom navikom toliko dosadna da ju nisam mogao trpiti ni dva tjedna.

Slažem se da jedemo previše mesa.
U prehrani Homo Sapiensa ne bi trebalo biti više od 25% bjelančevina i masti životinjskog porjekla.
Maslow je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-05-06, 01:14   #5 (permalink)
Zlatni Član

Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
eowyn je zabranio reputaciju

Ne podnosim ni miris ni okus janjetine i jaretine E na to mi se stvarno diže želudac I na luk isto...to ne bi pojela ni da mi netko plati ne znam koje novce Tu na listi su i grah, grašak, mahune i kiseli kupus aaaaaaaaaaa povraća mi se već od ovog nabrajanja!!!!
eowyn je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-05-06, 02:10   #6 (permalink)
Nježni predator

Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Pa što ti jedeš?
Koliko znam u Brodu nema Mac Donalds.
Maslow je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-05-06, 02:17   #7 (permalink)
Zlatni Član

Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
eowyn je zabranio reputaciju

Jedem sve drugo osim tog gore nabrojanog...ako nešta ne voliš onda ne možeš protiv toga...nisu to jedina jela na ovom svijetu...imam ja šta jesti, ne brini
eowyn je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-05-06, 02:59   #8 (permalink)
Nježni predator

Ma samo se šalim.
Moja kći obožava janjetinu i mahune, ali ne jede ništa što je zeleno, čak i mahune moraju biti žute.
Čak ni juhu ne jede ako u njoj vidi komadić peršina.
Prije ručka gleda u kantu za smeće i ako u njoj vidi ljuske od luka neće ništa htjeti probati.
Maslow je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-05-06, 08:10   #9 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 17-02-05
Poruka: 422
Semo je zabranio reputaciju
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Semo

Citat:
Pravi autor: Maslow
Ma samo se šalim.
Moja kći obožava janjetinu i mahune, ali ne jede ništa što je zeleno, čak i mahune moraju biti žute.
Čak ni juhu ne jede ako u njoj vidi komadić peršina.
Prije ručka gleda u kantu za smeće i ako u njoj vidi ljuske od luka neće ništa htjeti probati.
...Paradajz juhu... Jednom stavio u usta, stari me natjerao batinama dok sam još bio mali ali istog trena je i izašla!: : :
Semo je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-05-06, 13:06   #10 (permalink)
women loving misogynist

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 12,086
damfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavan

Evo, kad sam pokrenuo raspravu, da se i ja izjasnim:

Daklem - u pravilu volim sva jela, i nemam neku preferiranu hranu. Inače ne pridajem neko veliko značenje hrani - hrana mi služi više za utaživanje gladi nego za neki gušt. Kod hrane ne izvoljevam previše, jedem sve što mi se spremni - i meso, i ribu, i verduru (zelenilo, povrće...) i frigano (prženo) i lešano (kuhano u vodi) i šufigano (pirjano) - najbitnije mi je da se ja ne moram zajebavat oko kuhanja. BTW - najdraža hrana mi je sendvič od pršuta

Ali, kod svega toga postoje tri iznimke:

1) na prvom mjestu jestivih grozota su TIKVICE - ne znam da li je to književni izraz ili lokalni, ali ja znam samo taj jedan izraz - to je ono duguljasto zeleno povrće, liči na kukumar (krastavac) ali je svijetlije boje. GADE MI SE U SVIM OBLICIMA I IZVEDBAMA. Povraća mi se kad ih se sjetim, prije bi da me objese nego da to pojedem.

2) na drugom mjestu gadosti je lešo kokoš - malo pojašnjenje: mi ovde kažemo "lešo" za hranu koja je pripremljena kuhanjem u vodi, pri čemu se obično od osnovne namirnice dobije i juha. Dakle, volim svaku lešaduru, ali kokošje meso lešo ne mogu pa da me ubiješ. Bljak!!

3) na trećem mjestu je bakalar na bjanko - da, znam da zvuči čudno da Dalmatinac ne voli bakalar, ali u ovoj verziji (poznata i pod nazivom "bakalar na pire") je osobito mi odvratan i ne mogu (pokušavao sam ali NE MOGU) ga jest i gotovo!

Eto. Nadam se da sam vam proširio vidike gadljivosti, te da ni vi u buduće više neće jesti barem jedan od ovih odvratnih poluproizvoda, kuhinjskih kriminalnih djela, gastronomskih zločina protiv čovječnosti, ljudskosti i zdravog razuma.

Zahvaljujem.
damfisk je online sada  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: jelo, najgore

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 17:08.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103