| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Gastronomija Raspravljate o temi najgore jelo u Život i Stil forumu; OK, vjerujem da svatko od vas može odmah ko' iz puške odrecitirat svoje najomiljenije jelo ili jela. Ali, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 12,086
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | najgore jelo OK, vjerujem da svatko od vas može odmah ko' iz puške odrecitirat svoje najomiljenije jelo ili jela. Ali, evo vam jednog malo težeg pitanja: KOJE VAM JE NAJGORE (najmrže, najodvratnije) JELO? Što ne biste pojeli ni pod prijetnjom smrću? Na koje jelo vam se želudac grči čim ga ugledate na TV-u? Naravno, poželjno je da spomenete ona jela koja ste vi zaista i kušali - nema smisla da govorite da su vam odvratni puževi, ako ih nikada niste jeli. Dakle, izjasnite se!! |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 8,327
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najgore jelo Ne volim pečenku, svinjetinu...i jednom sam čak i probala da vidim jel stvarno tako fuj kako izgleda...i bilo je, bljak....na janjetinu mi se želudac okreće isto....ma ima toga...ko će se sjetit...
__________________ "Čovjek ispravno vidi samo srcem; sve bitno oku je nevidljivo." Antoine de Saint Exupéry: Mali princ |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Nježni predator | Re: najgore jelo Paštete, perizer... I ne podnosim vegetarijance. Kao student sam jedno kratko vrijeme imao curu vegetarijanku. Bila je s tom svojom prehrambenom navikom toliko dosadna da ju nisam mogao trpiti ni dva tjedna. Slažem se da jedemo previše mesa. U prehrani Homo Sapiensa ne bi trebalo biti više od 25% bjelančevina i masti životinjskog porjekla. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
![]() | Re: najgore jelo Ne podnosim ni miris ni okus janjetine i jaretine E na to mi se stvarno diže želudac I na luk isto...to ne bi pojela ni da mi netko plati ne znam koje novce Tu na listi su i grah, grašak, mahune i kiseli kupus aaaaaaaaaaa povraća mi se već od ovog nabrajanja!!!! ![]() |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Nježni predator | Re: najgore jelo Ma samo se šalim. Moja kći obožava janjetinu i mahune, ali ne jede ništa što je zeleno, čak i mahune moraju biti žute. Čak ni juhu ne jede ako u njoj vidi komadić peršina. Prije ručka gleda u kantu za smeće i ako u njoj vidi ljuske od luka neće ništa htjeti probati. |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: najgore jelo Citat:
: : : | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 12,086
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najgore jelo Evo, kad sam pokrenuo raspravu, da se i ja izjasnim: Daklem - u pravilu volim sva jela, i nemam neku preferiranu hranu. Inače ne pridajem neko veliko značenje hrani - hrana mi služi više za utaživanje gladi nego za neki gušt. Kod hrane ne izvoljevam previše, jedem sve što mi se spremni - i meso, i ribu, i verduru (zelenilo, povrće...) i frigano (prženo) i lešano (kuhano u vodi) i šufigano (pirjano) - najbitnije mi je da se ja ne moram zajebavat oko kuhanja. BTW - najdraža hrana mi je sendvič od pršuta ![]() Ali, kod svega toga postoje tri iznimke: 1) na prvom mjestu jestivih grozota su TIKVICE - ne znam da li je to književni izraz ili lokalni, ali ja znam samo taj jedan izraz - to je ono duguljasto zeleno povrće, liči na kukumar (krastavac) ali je svijetlije boje. GADE MI SE U SVIM OBLICIMA I IZVEDBAMA. Povraća mi se kad ih se sjetim, prije bi da me objese nego da to pojedem. 2) na drugom mjestu gadosti je lešo kokoš - malo pojašnjenje: mi ovde kažemo "lešo" za hranu koja je pripremljena kuhanjem u vodi, pri čemu se obično od osnovne namirnice dobije i juha. Dakle, volim svaku lešaduru, ali kokošje meso lešo ne mogu pa da me ubiješ. Bljak!! 3) na trećem mjestu je bakalar na bjanko - da, znam da zvuči čudno da Dalmatinac ne voli bakalar, ali u ovoj verziji (poznata i pod nazivom "bakalar na pire") je osobito mi odvratan i ne mogu (pokušavao sam ali NE MOGU) ga jest i gotovo! Eto. Nadam se da sam vam proširio vidike gadljivosti, te da ni vi u buduće više neće jesti barem jedan od ovih odvratnih poluproizvoda, kuhinjskih kriminalnih djela, gastronomskih zločina protiv čovječnosti, ljudskosti i zdravog razuma. Zahvaljujem. |
| | |
![]() |
| Tagovi: jelo, najgore |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:08.

E na to mi se stvarno diže želudac
I na luk isto...to ne bi pojela ni da mi netko plati ne znam koje novce 

: