| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Gastronomija Raspravljate o temi najgore jelo u Život i Stil forumu; punjeni patliđani, uhg... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,330
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najgore jelo punjeni patliđani, uhg
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #12 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,950
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najgore jelo recimo plodovi mora sirovi, školjke , pičke materine... mrzim celulozu ak me kužite ![]() sve je dobro ak je jestivo ![]()
__________________ Ovo ljeto nudim 100 kn osobi koja fotografira Tanju Tomić u toplessu (za bikini 50 kn). Slika mora biti pristojne kvalitete i rezolucije |
| | |
| | #13 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 907
![]() | Re: najgore jelo Citat:
A sve ostalo što je jestivo može pri ć..
__________________ "Ne vjeruj ženi koja laže" | |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: najgore jelo Ne podnosim mahune i poriluk i probao žabe triputa!!!Prvi put,zadnji put i nikad više!!!!Mislim okus kao piletina,ali sama pomisao da je to to bila žabetina,žvačem ja žvačem,al ne ide,ubi me,skoro sam se izrigao usred restorana!!!! : : Katastrofa!!!! |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Purger | Re: najgore jelo Ja poriluk i karfiol ne mogu smislit !
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #18 (permalink) | |
| Purger | Re: najgore jelo Citat:
Da,da..to je cvjetača !
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA | |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-05-05 Lokacija: Zagreb // Garčin Godina: 27
Poruka: 335
![]() | Re: najgore jelo u pravilu sve osim soje volim jesti, al postoji problem. Kao i svako slavonsko djete odrasto sam na ogromnim količinama svinjetine i masnom kruhu. al prije jedno godinu dana sam posto alergićan na svježu svinjetinu i svinjsku mast. kad pojedem svinjetinu pocnem se češkati ko lud. odvratno, sve me svrbi i bude mi loše. fala bogu kad se najedem kulina nema nikakvog efekta ![]()
__________________ Sweet Zombie Jesus! They say madness runs in our family. Some even call me mad. And why? Because I dared to dream of my own race of atomic monsters, atomic supermen with octagonal shaped bodies that suck blood... : |
| | |
![]() |
| Tagovi: jelo, najgore |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:25.

E na to mi se stvarno diže želudac 
ć..
: 

: