Hehehhehee....sorry što ti se smijem al sama pomisao na to mi je smješna - mislim na češanje...Pravi autor: reddwarf
![]()
![]()
Raspravljate o temi najgore jelo u Gastronomija forumu, dio Život i Stil foruma; ...
Hehehhehee....sorry što ti se smijem al sama pomisao na to mi je smješna - mislim na češanje...Pravi autor: reddwarf
![]()
![]()
"Ne vjeruj ženi koja laže"
sad na windaysima sam zaboravio i uzmem si za jest nešto sa svinjetinom. čim sam uzeo prvi zalogaj, poceo me svrbit nos, pa oko očiju, pa glava, pa vrat, pa ruke, pa tako dolje. a oko mene iljadu i po ljudi, a onda odmah bris u wc, da baš nemoraju svi gledati, i onda epizoda češkanja od par minuta dok neprođe. a i ja se sam sebi smijem al što je tu je.Pravi autor: lucky_strike_08
![]()
Sweet Zombie Jesus! They say madness runs in our family. Some even call me mad. And why? Because I dared to dream of my own race of atomic monsters, atomic supermen with octagonal shaped bodies that suck blood...:
Znam da su ukusi različiti i da neki ljudi obožavaju ono što ja ne volim, ali... ne mogu smisliti niti žgance, niti špek fileke (tripice)Pravi autor: damfisk
![]()
![]()
![]()
Konačno da i ja jednu kažem
a ako ce mo tako, neki jedu i nama svima nezamislivo; naprimjer mačke i pse.Pravi autor: HPLJ5L
Sweet Zombie Jesus! They say madness runs in our family. Some even call me mad. And why? Because I dared to dream of my own race of atomic monsters, atomic supermen with octagonal shaped bodies that suck blood...:
potpisujemPravi autor: zoki27
![]()
[sigpic][/sigpic]
No, dobro. To nisam naveo jer sam mislio da se podrazumijeva da ja to ne jedemPravi autor: reddwarf
:
:
:
Konačno da i ja jednu kažem
Također, a isto i ostale iznutrice osim jetrica, divljač isto a ostalo uglavnom sve prolaziPravi autor: zoki27
jednu čašu držim u ruci, polako je okrećem...
kelj
Definitivno su mi tripice najodvratnije jelo...jesti zeludac narezan na rezance?!?!?!dize mi se zeludac kad to vidim...