| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Gastronomija Raspravljate o temi najgore jelo u Život i Stil forumu; Riba i sve iz mora i rijeka...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: najgore jelo Riba i sve iz mora i rijeka...
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #35 (permalink) |
| Sarcastic mr. know it all... | Re: najgore jelo jebote hladetina,diže mi se želudac i kad je vidim na slici također tripice/fileki zajedno s svim ostalim iznutricama drže vrh liste..onda karfiol-bez ukusa i mirisa,boju nekakvu jadno zelenu ima. pa lešo kokoš koju je netko već spomenuo-fuj
__________________ ...over and out for a while... |
| | |
| | #36 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,814
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najgore jelo MRZIM HLADETINU!!! Nešto najgore što sam ikad jela i nikad u žovotu to neću probati!!! Inače ne volim špagete, kad mi počnu po ustima onak se motati... ajme...ne mogu to nikako! I da lubenicu ne volim... neka trauma iz djetinjstva, jer su me stalno tjerali, pogotovo na moru, da ju jedem... |
| | |
| | #37 (permalink) |
| charolastra | Re: najgore jelo Jetrica i sve što ima veze sa njima. Jednostavno ih ne podnosim.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #39 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,024
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najgore jelo Ja ne mogu vjerovat da većina ljudi ne voli poriluk.... ko vam je kriv što vam mame i bake ne znaju napravit ![]() Ali stvarno.. inače ja puno toga što volim, ako probam kod nekog drugog, to mi više nije tako fino kao što mi je recimo od moje bake ili mame ![]()
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #40 (permalink) |
| charolastra | Re: najgore jelo To ti je zato što se navikneš na određenu količinu začina i način pripreme pa čim je neka razlika nije ti više fino. Neki dan sam u gostima morao uzeti komad pizze, jedva sam ga pojeo A poriluk volim, naročito na salatu.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: jelo, najgore |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:20.

A poriluk volim, naročito na salatu.