| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Gastronomija Raspravljate o temi najgore jelo u Život i Stil forumu; Iako se ne bi po meni reklo dosta sam izbirljiva. Ne volim nikakve maneštre (ono mahune, kelj, poriluk, karfiol). ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #61 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 1,141
![]() ![]() ![]() | Re: najgore jelo Iako se ne bi po meni reklo dosta sam izbirljiva. Ne volim nikakve maneštre (ono mahune, kelj, poriluk, karfiol). U biti od povrća jedem samo ciklu, paradajz, mrkvu u tragovima, špinat i blitvu. Tripice ne želim ni probati. Ne volim ni svinjetinu, janjetinu, zeca, vepra, bakalar... Od punjenih paprika i sarme pojedem samo unutrašnjost jer kupus i papriku također ne jedem. I da, uglavnom jedem dok je tek skuhano, mrzim nešto podgrijavat' i onda jest'. Eto, ne mogu navest' samo jedno jelo koje ne volim, a da još malo razmišljam što ne jedem svašta bi mi palo na pamet. |
| | |
| | #65 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,494
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najgore jelo Ne bih nikad mogla jesti one plodove mora, škampe, račiće, školjke i slično. Janjetinu ne mogu ni primirisat, želudac mi se od samog mirisa okreće, svinjetina premasna i neukusna, kobasicu sam kao mala mogla jesti, čak sam ju voljela, sad mi se gadi. Povrće i ribu baš volim. Bijelo meso tu i tamo. Nisam neki gurman, slatkiši su moja bolest ![]()
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
![]() |
| Tagovi: jelo, najgore |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:02.