Kod mene, da je neobično za naše krajeve i je, ali meni je fino i aromatično, piletina u aromatičnom umaku od luka i začina. A neobično mi je prvi puta bilo probati hummus i namaz od patlidžana sa jogurtom i prženim kikirikijem.
Raspravljate o temi Neobični okusi u kuhinji u Gastronomija forumu, dio Život i Stil foruma; Koje je bilo najneobičnije jelo koje te probali? Ili okus koji ste okusili? Kako vam se svidjelo? Meni piletina s ...
Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.
Kod mene, da je neobično za naše krajeve i je, ali meni je fino i aromatično, piletina u aromatičnom umaku od luka i začina. A neobično mi je prvi puta bilo probati hummus i namaz od patlidžana sa jogurtom i prženim kikirikijem.
Piletina sa ananasom. Nešto definitivno fuj![]()
![]()
stupid is as stupid does
Jela sam kuglice od janjetine sa mentom! I bilo je nešto najbolje što sam ikad okusila.
Zbilja doživljaj za nepce... a uz to su išli uštipci od raznovrsnih oraščića. Mljac!!!
Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.
Jagnjetina sa suhim sljivama...mmm super okus,miris,a i kombinacija!
![]()