| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Gastronomija Raspravljate o temi od čega je čajna i jetrena pašteta u Život i Stil forumu; E-brojevi, to je stvarno podlost koju smo primili sa zapada. Većinom su iza njih skriveni bezopasni dodatci, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Nježni predator | Re: od čega je čajna i jetrena pašteta E-brojevi, to je stvarno podlost koju smo primili sa zapada. Većinom su iza njih skriveni bezopasni dodatci, ali na žalost neki od njih su i kancerogeni. Prije 5-6 godina mi je liječnik preporučio da smanjim dnevno unošenje kofeina. Kako sam veliki ovisnik o kafi, predložio mi je da pijem kafu bez kofeina, što sam ja s oduševljenjem prihvatio. Dok jednog lijepog jesenskog dana nisam krenio za Holandiju. Putem sam tražio kafu bez kofeina, ali potpuno bezuspješno. Ni u Austriji ni u Njemačkoj, pa ni u Holandiji se tako nešto nije moglo vidjeti?? Istom na povratku u slovenskom djutiću pitam ja Slovenku zašto nigdje nema kafe bez kofeina, a ona sva zgranuta počne objašnjavati: Kofein se ne može extrahirati iz kafe nego se uništava nekom kemikalijom koja je kancerogena i u Europi je zabranjana..... Dalje zaključujte sami. |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Veteran | Re: od čega je čajna i jetrena pašteta Nemojte dalje otkrivati kaj je u paštetama i salamama! ![]() Kaj mi hoćete zgadit jedne od dražih jela, pa ja paštetu jedem skoro svaki dan, a i poli obožavam ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #14 (permalink) |
| je t' aime Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 5,832
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: od čega je čajna i jetrena pašteta ma volim ja sve to, bez obzira kaj je smeće. jedem i špek-fileke i krvavice i fino mi je sve dok ne razmišljam o njihovoj biti i bitku.
__________________ Imati znači nemati, ako nemaš to s kim podijeliti. |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Nježni predator | Re: od čega je čajna i jetrena pašteta Ne vrijeđaj fileke (Srbi bi rekli škembiće), i krvavice (u Slavoniji tako nazivamo djevenice, uspoređujući ih s paštetom.
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski |
| | |
| | #17 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 12,818
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: od čega je čajna i jetrena pašteta Paštete, parizer i slična suhomesnata jefitnija sranja uglavnom se proizvode od otpadaka preostalih nakon izrade kvalitetnijih (skupljih) proizvoda.. Dakle, osnovni sastojci "delikatesa" tipa čajna pašteta, parizer ili ona gadarija od "posebne" salame su muda, bubrezi, hrskavica, papci, burag, kapura, kjnižavci, sirište, repovi, kopita i sve ostalo što se može samljeti, zgnječiti i zdrobiti a da nakon prerade barem malo nalikuje na meso. Pa vi uživajte. U slast!!!!
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #18 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,850
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: od čega je čajna i jetrena pašteta pa bar ima dosta bjelančevina ako niš drugo ![]()
__________________ Ovo ljeto nudim 100 kn osobi koja fotografira Tanju Tomić u toplessu (za bikini 50 kn). Slika mora biti pristojne kvalitete i rezolucije |
| | |
| | #20 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 12,818
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: od čega je čajna i jetrena pašteta Da... slažem se... Samo, većina tih mesnih prerađevina sadrži uglavnom smeće koje se ne može iskoristit na drugi način... Tako da, kad malo bolje razmisliš, 90% suhomesnatih proizvoda sastoji se u prvom redu od smeća A jebi ga... svejedno ih volimo ![]()
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
![]() |
| Tagovi: cajna, cega, jetrena, pas teta |
« Cashews
|
Jela od bilja »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:05.

Unutra ide sav onaj otpad koji ne ide u ništa drugo