Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Gastronomija
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Gastronomija Raspravljate o temi od čega je čajna i jetrena pašteta u Život i Stil forumu; E-brojevi, to je stvarno podlost koju smo primili sa zapada. Većinom su iza njih skriveni bezopasni dodatci, ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 13-10-06, 23:41   #11 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 45
Poruka: 4,861
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow
Re: od čega je čajna i jetrena pašteta

E-brojevi, to je stvarno podlost koju smo primili sa zapada.
Većinom su iza njih skriveni bezopasni dodatci, ali na žalost neki od njih su i kancerogeni.
Prije 5-6 godina mi je liječnik preporučio da smanjim dnevno unošenje kofeina.
Kako sam veliki ovisnik o kafi, predložio mi je da pijem kafu bez kofeina,
što sam ja s oduševljenjem prihvatio.
Dok jednog lijepog jesenskog dana nisam krenio za Holandiju.
Putem sam tražio kafu bez kofeina, ali potpuno bezuspješno.
Ni u Austriji ni u Njemačkoj, pa ni u Holandiji se tako nešto nije moglo vidjeti??
Istom na povratku u slovenskom djutiću pitam ja Slovenku zašto nigdje nema kafe bez kofeina,
a ona sva zgranuta počne objašnjavati:
Kofein se ne može extrahirati iz kafe nego se uništava nekom kemikalijom koja je kancerogena i u Europi je zabranjana.....
Dalje zaključujte sami.
Maslow je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-10-06, 23:40   #12 (permalink)
Veteran

Datum registracije: 02-06-04
Godina: 30
Poruka: 7,863
Joks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Joks Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Joks

Nemojte dalje otkrivati kaj je u paštetama i salamama!

Kaj mi hoćete zgadit jedne od dražih jela, pa ja paštetu jedem skoro svaki dan, a i poli obožavam

"...na poljima od snova ne pušta se korijenje..."

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
Joks je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-10-06, 00:52   #13 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,642
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

poli je car
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-01-07, 22:22   #14 (permalink)
je t' aime

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 5,832
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

ma volim ja sve to, bez obzira kaj je smeće. jedem i špek-fileke i krvavice i fino mi je sve dok ne razmišljam o njihovoj biti i bitku.
Odgovori sa citatom
Star 09-01-07, 22:36   #15 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 45
Poruka: 4,861
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Citat:
Pravi autor: ševa Pogledaj Poruke
ma volim ja sve to, bez obzira kaj je smeće. jedem i špek-fileke i krvavice i fino mi je sve dok ne razmišljam o njihovoj biti i bitku.
Ne vrijeđaj fileke (Srbi bi rekli škembiće), i krvavice (u Slavoniji tako nazivamo djevenice, uspoređujući ih s paštetom.

Maslow je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-01-07, 02:09   #16 (permalink)
Celebrity

Datum registracije: 14-04-06
Godina: 22
Poruka: 1,575
deedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku deedee00 Pošalji poruku preko Skype-a korisniku deedee00

ukusno smeće
Odgovori sa citatom
Star 10-01-07, 13:34   #17 (permalink)
women loving misogynist

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 12,818
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Paštete, parizer i slična suhomesnata jefitnija sranja uglavnom se proizvode od otpadaka preostalih nakon izrade kvalitetnijih (skupljih) proizvoda..

Dakle, osnovni sastojci "delikatesa" tipa čajna pašteta, parizer ili ona gadarija od "posebne" salame su muda, bubrezi, hrskavica, papci, burag, kapura, kjnižavci, sirište, repovi, kopita i sve ostalo što se može samljeti, zgnječiti i zdrobiti a da nakon prerade barem malo nalikuje na meso.

Pa vi uživajte.

U slast!!!!

NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-01-07, 13:57   #18 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 11-10-05
Poruka: 2,850
tzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu auru

pa bar ima dosta bjelančevina ako niš drugo
Odgovori sa citatom
Star 10-01-07, 16:05   #19 (permalink)
Zlatni Član

Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
eowyn je zabranio reputaciju

Citat:
Pravi autor: Maslow Pogledaj Poruke
Ne vrijeđaj fileke (Srbi bi rekli škembiće), i krvavice (u Slavoniji tako nazivamo djevenice, uspoređujući ih s paštetom.
A šta je krvavica nego smeće? Unutra ide sav onaj otpad koji ne ide u ništa drugo
eowyn je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-01-07, 16:10   #20 (permalink)
women loving misogynist

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 12,818
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Da... slažem se...

Samo, većina tih mesnih prerađevina sadrži uglavnom smeće koje se ne može iskoristit na drugi način...

Tako da, kad malo bolje razmisliš, 90% suhomesnatih proizvoda sastoji se u prvom redu od smeća

A jebi ga... svejedno ih volimo

NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: cajna, cega, jetrena, pas teta

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 05:05.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108