jedno je sigurno ne sastoji se od mljika i mljecnih proizvoda
a ostalo varira, kad sam doma onda imama 6-7 obroka kroz dan tu ima svega od voca i povrca do mesa i tako, uglavnom se trudim hranit raznoliko, a kad sam an faxu imam 3-4 obroka, trudim se imat vise, al tesko ide za rukom ilitiga previse je to paraa ito tako se trudim hranit raznoliko, dorucak mi je cesto frape: banane, sojino mliko, proteini, glukoza, med, katkad umisto proteina idu bjelanjci, u nedjuobrocima se trubim poist bar sendvic, glavni obrok meso/rima/tjestenine uvik nesto drugcije i popijem casu svjeze iscjedjenog soka narance ili nesto tako, a ako ne to onda pivo, opet neki medjuobrok koji se bazira na ostatcima u frizideru, najcesce onima od rucka
i vecera, ovisi kako kad i di jedem
uglavnom ima svega cevapi, kebab, pizza, burek i tako, znam nije zdravo, al sto cu kad sam slab na hranu
![]()

LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovori sa citatom
a ito tako se trudim hranit raznoliko, dorucak mi je cesto frape: banane, sojino mliko, proteini, glukoza, med, katkad umisto proteina idu bjelanjci, u nedjuobrocima se trubim poist bar sendvic, glavni obrok meso/rima/tjestenine uvik nesto drugcije i popijem casu svjeze iscjedjenog soka narance ili nesto tako, a ako ne to onda pivo, opet neki medjuobrok koji se bazira na ostatcima u frizideru, najcesce onima od rucka
uglavnom ima svega cevapi, kebab, pizza, burek i tako, znam nije zdravo, al sto cu kad sam slab na hranu