| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Gastronomija Raspravljate o temi omiljeni kolač/i u Život i Stil forumu; ledene kocke... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 8,327
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: omiljeni kolač/i više ih volim pravit nego jest...a ne volim one previše kremaste i slatke...volim one suhe, i prhke...
__________________ "Čovjek ispravno vidi samo srcem; sve bitno oku je nevidljivo." Antoine de Saint Exupéry: Mali princ |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Purger | Re: omiljeni kolač/i Sve vrste torti...
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Veteran | Re: omiljeni kolač/i Za mene je bolje pitanje koje ne volim ![]() Kremšnite, mađarica, sve moguće s čokoladom, jafa kocke...ma skoro sve osim baklave
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
![]() | Re: omiljeni kolač/i Mađarica, Ledeni vjetar (valjda se tako zove onaj s voćem Ima i Japanski vjetar, a ako se ne varam-on je sa orasima i gadan je za poluditi )Među omiljenima mi je i keks torta A ledene kocke, što kaže Wampica, volim praviti, ali jesti ih ne volim nikako ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: kolaci, omiljeni |
« Šumeće tablete
|
Čokolino »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:08.

Ima i Japanski vjetar, a ako se ne varam-on je sa orasima i gadan je za poluditi
)