| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Gastronomija Raspravljate o temi omiljeni kolač/i u Život i Stil forumu; brijem da moja stara radi najbolje mađarice na svijetu...hihihih....a osim toga obozavam jos jaffa tortu,tortu od sira,... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: omiljeni kolač/i brijem da moja stara radi najbolje mađarice na svijetu...hihihih....a osim toga obozavam jos jaffa tortu,tortu od sira,bajadere,kokos kocke i jos brdo kolaca....obozavam slatko
__________________ Samo je jedno u mom zivotu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja zivot mi dala, bas kao da je znala da nikad nece nestat' sa mojih usana |
| | |
| | #14 (permalink) |
| charolastra | Re: omiljeni kolač/i Kremšnite ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,239
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: omiljeni kolač/i Kolač od jabuke s cimetom, nema naziv, volim kad si ga sama napravim... žarbo ploške, ružice od oraha, kolač od jogurta s višnjama... Volim te neke domaće, jednostavne kolače koje me baka naučila pravit.
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
![]() |
| Tagovi: kolaci, omiljeni |
« Riba ili meso
|
jestivi insekti »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:14.