| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Gastronomija Raspravljate o temi pijete li običnu vodu u Život i Stil forumu; ufff...kad popijem mineralnu onda u tu bocu sipam obicnu...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| Sexy Profesorica | Re: pijete li običnu vodu Pijem vodu, ali najcesce flasiranu. Ovdje u Hr mogu jos popiti iz pipe, ali u De nikako a popijem i vise od 2 litre vode na dan, tako da cete me uskoro vidjati po izvorima kako u bure tocim vodu ![]()
__________________ Da se promenim, kazes, tesko je, ko jednom prevari da bude veran kasno je! Evo kajem se i ne bi podnela da desi mi se sve, sve ono sto sam tebi radila! |
| | |
| | #28 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,628
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: pijete li običnu vodu Iz pipe, rjeđe iz Britte, a ponekad i iz flašice , kad sam na putu i sl. Žao mi je da voda u svim dijelovima Zagreba nije iste kvalitete, ali je kod nas u Gajnicama jedna od najboljih Na moru često ne mogu piti vodu iz pipe, osim ako je ne pomiješam sa sokovima za razrijeđivanje. ![]()
__________________ Konačno da i ja jednu kažem |
| | |
| | #29 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-05-04 Lokacija: Zona B Godina: 30
Poruka: 1,355
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: pijete li običnu vodu Na poslu iz automata i doma najviše flaširanu. Kupim onu od 5L i to je to. Favorit mi je Studena.
__________________ Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru. |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: pijete li običnu vodu Sada pijemo iz slavine, no prije par mjeseci dok smo bili na području gdje je voda "bogata" arsenom (tzv.aresenka ili arsenuša) kupovali smo, donosili iz susjednih vodovoda i sl. a plaćali istu cijenu za kubik.Nekako najviše volim piti vodu iz gemišta! ![]()
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
![]() |
| Tagovi: obicnu, pijete, vodu |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:22.

a popijem i vise od 2 litre vode na dan, tako da cete me uskoro vidjati po izvorima kako u bure tocim vodu 

, kad sam na putu i sl. Žao mi je da voda u svim dijelovima Zagreba nije iste kvalitete, ali je kod nas u Gajnicama jedna od najboljih