| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Gastronomija Raspravljate o temi pijete li običnu vodu u Život i Stil forumu; da pijem samo vodu,još da se alkohola ostaviti... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #34 (permalink) |
| charolastra | Re: pijete li običnu vodu Upravo popio pola litre
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #35 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 31-03-07 Lokacija: .....Slavonija....... Godina: 24
Poruka: 1,006
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: pijete li običnu vodu ................pijem ju, iako ne u toj količini koju bi trebala popiti svaki dan, a doma uvijek pijem vodu iz boce, obično Janu, a na poslu iz automata..........
__________________ ........girls are NOT complicated........ ........seriously........ ........how hard is it to say "you're pretty and give us chocolate?........ ![]() |
| | |
| | #37 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: pijete li običnu vodu bas mi i ne igra jel iz boce ili pipe( ) kad sam zedan... posto sam iz rijeke mogu pit i iz spine bez ikakvog straha....![]()
__________________ Samo je jedno u mom zivotu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja zivot mi dala, bas kao da je znala da nikad nece nestat' sa mojih usana |
| | |
| | #38 (permalink) |
| Black Tattoo | Re: pijete li običnu vodu da iz špine/pipe kad se nema za bolje...
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
| | #39 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,154
![]() ![]() ![]() | Re: pijete li običnu vodu pijem oko 2 l vode dnevno....isključivo flaširanu izvorsku vodu.....
__________________ ......""NEMOGUCE je samo velika rijec koju koriste mali ljudi da bi lakse zivjeli u svijetu koji im je dan,umjesto da potraze snagu da bi ga promijenili""...... |
| | |
![]() |
| Tagovi: obicnu, pijete, vodu |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:19.