burek je jedan jedini, ostalo su sirnice, zeljanice, krompiruše itd itd.
sve su pite pitice, samo je burek pitac
Raspravljate o temi Pite u Gastronomija forumu, dio Život i Stil foruma; E ovako, kakav najviše volite jesti. Od njega biste vi pokušali napraviti ili ste već napravili od nečega burek?...
Just be yourself and if people don't like you fuck them
burek je jedan jedini, ostalo su sirnice, zeljanice, krompiruše itd itd.
sve su pite pitice, samo je burek pitac
Just be yourself and if people don't like you fuck them
Piše tako, ali je to neispravno,
Dakle, možda bi bolji naziv za za temu bio pite
Dakle, volim burek, al pod tim podrazumijevam ovaj od mesa. Volim i sirnicu,a zeljanicu, ni krumpirušu ne.
Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.
volim sve to...donedavno ovaj od mesa nisam ni jeo cesto. tako da najvise jedem sirnicu ili ovdje kod nas famozni burek od sira...
a najbolji je
onaj u 6 ujutro na nekim opskurnim mjestima prije nego sto odes doma, kad osjecas kako se zalogajcici valjaju u alkoholu. lajf iz lajf
A koji dio riječi "burek" - ili slovo/slog/što već - označava meso?![]()
Potpisi su za budale.
scorpy, ne diraj u tradiciju!![]()
He's a tourist. He vacations in people's lives, takes pictures, puts them in his scrapbook and moves on. All he's interested in are stories. Basically, he's selfish.
Nije to tradicija nego bosanska mistifikacija. I glupost.![]()
Potpisi su za budale.
Nisi ni svjestan da bi mogao prouzrociti kozmicki nered![]()
najviše volim pitu koju ja napravim...bila ona meso,sirnica,krompirača,zeljanica...sve jedem,a ništa mi se nevidi![]()
Prijaznost i uljudnost mogu od prosječne osobe stvorit natprosječnu, dok ravnodušnost i pomanjkanje interesa mogu od natprosječne osobe stvoriti prosječnu.