Ajme to mi je strašno. Jednom sam kupio ujutro budek sa sirom, a unutra nadjev(sir) sladak, neeeee. Nije mi to onda to.
Raspravljate o temi Pite u Gastronomija forumu, dio Život i Stil foruma; Ja ga jedem najmanje jednom tjedno, obavezno. Volim burek. Osim kod vas u Zadru, gdje su mi na nekoliko mjesta ...
Ajme to mi je strašno. Jednom sam kupio ujutro budek sa sirom, a unutra nadjev(sir) sladak, neeeee. Nije mi to onda to.
jel isprobao netko ove gotove pite koje samo ubaciš u pećnicu ili mikrovalnu?
(sve što uključuje pripremanje u mikrovalnoj pobuđuje moju pažnju)
Jesam ja. Super su ti![]()
Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.
Ne to dirati
----------------------------
Burek volim, onak. Nikada ga ne bi kupila u pekarni jer je to mast
Volim pitu od sira i eventualno krompirušu.
Prisnac (ili zeljanica) mi je nekaj najbljak! Općenito zelena hrana me podsijeća na ispašu.
I te sheme "naših" bosanskih i nekih hercegovačkih cura da je bitno znati razviti tjesto, to je kao neki standard. Nije bitno ak si duboka kao lokva, ali tjesto razviješ za 10. I nitko bolji od tebe
Živjela mikrovalnai jela gotova za max pol sata
![]()
stupid is as stupid does
burek, mljac, krumpiruša isto, zeljanicu nisam probala, sirnica i svi slični pripravci koji uključuju sir u tijestu, ne, jednostavno ne volim![]()
I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best.
Meni je svaka pita na svoj nacin ok, i od gljiva, i od paprika, i od slatkog kupusa i sama maslenica (bez nekog posebnog fila), nije losa ni sirnica ali krumpirusa mi je no.1 ...
izmedju bureka i krumpiruse moj izbor bi bio krumpirusa ...
...nisam preveliki ljubitelj slatkih pita...
Ove gotove i ubaci u mikrovalnu nisam nikad probao pa ne mogu nista reci ,,, ali samo mogu pretpostaviti da nije isto kao i domace ...
Isto tako kupljeni burek mogu reci da nije los (ovisi kod koga se kupuje), ali onaj doma spremljen sa rucno sjeckanim mesom i pravljen u kolutove razlika je velika i u mirisu i okusu ...
Imam jednog susjeda koji je lud za pitom od kupusa (kupusnjacom) i zeljanicom, pa ponekad zna doci kod nas traziti da mu se to napravi ...
Zeljanica nije samo spinat u tjestu, vec ona prava socna uzima u sebe dosta troska i raznih sastojaka ...
Nije u redu mrziti sve ruže zato što si se ogrebao na jedan trn...
Najdraza mi je od blitve![]()
The stars are blazing like rebel diamonds cut out of the sun
When you read my mind
Pitu od krompira najvise volimmmmm,uh...tek rucala a mogla bih je jesti sad,..![]()