Nisam neki ljubitelj...
Raspravljate o temi Pršut u Gastronomija forumu, dio Život i Stil foruma; Rijetki sretnici među nama imaju priliku kušati domaći, pa ćemo njega ostaviti po strani. No, koji su vam od ovih ...
Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.
Nisam neki ljubitelj...
Reality is merely an illusion, albeit a very persistent one.
ja dajem sušiti u dalmaciju, nije preskupo i svakako se isplati
I moj šogor daje sušiti u Dalmaciju, i stvarno je super. Inače, veliki sam ljubitelj pršuta.
ma prsut je zakon, paskog sira i prsuta (oboje domace) kruha ispod peke i![]()
a od recepata s prsutom, ja volim omlet s prsutom i sparogama, na maslinovom ulju zafrizis sparoge dodas sitno nasjecen prsut kad sparoge omeksaju i zalijes jajem, prsut ne prziti duze od 30 sec, ma ni toliko cim dodas prsut dodas i jaja i dobar tek
e da i kad se kupi cili prsut i sve pojede kosti ispilati na manje djelove i ubacis u punjene paprike i sl. jela budu puno boljanaravno mora se kratko prokuhati prethodno
![]()
pršut na sve načine je moj moto
malo više preferiram istarski nego dalmatinski jer je više suh i ima manje onog bijelog (masnog) u sebi
ali ne odbijam ni jedan![]()
Pršutana Posedarje d.d.
sad sam i ja gladan...![]()
"Praviš se finjaka, a više si jaja stukla od dupe nego od tavu..."
Ma najbolji domaći. meni baba kolje svinju i sama suši i pravi pršut, nema boljeg xD
“He may think that we’ve betrayed him, but if he’s waiting even now, how miserable must he be? [...] I can’t help but think that he’s believed in us all this time.“