| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Gastronomija Raspravljate o temi Rajčice u Život i Stil forumu; Koje su vam rajčice bolje crvene ili žute?? Ja obožavam žute,puno su slađe i finije (makar meni)... |
| Vidi Rezultate Anketa: Koje rajčice više volite? | |||
| Crvene | | 12 | 92.31% |
| Žute | | 1 | 7.69% |
| Glasači: 13. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 31-03-07 Lokacija: .....Slavonija....... Godina: 24
Poruka: 967
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Rajčice ........crvene.........mislim da žute nisam ni probala............ ![]()
__________________ ........girls are NOT complicated........ ........seriously........ ........how hard is it to say "you're pretty and give us chocolate?........ ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) |
| charolastra | Re: Rajčice Dobre su obadvoje, ali crvene su klasika
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #7 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,052
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Rajčice Žute rajčice ne da nisam probao, nego i nikada nisam ni vidio... Pokažite mi to čudo znanosti ![]()
__________________ "...mi smo tak'a nacija, nismo za astronaute, al ćemo lomit kosti dok čuvamo vaše aute..." |
| | |
![]() |
| Tagovi: rajcice |
« tresnje ili jagode?
|
Začini »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:56.

, pa da i ja glasam. Nekako sam navikao na klasične rajčice i stvarno ih jedem i koristim u svim oblicima.