Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Gastronomija
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Gastronomija Raspravljate o temi Rajčice u Život i Stil forumu; Koje su vam rajčice bolje crvene ili žute?? Ja obožavam žute,puno su slađe i finije (makar meni)...

Vidi Rezultate Anketa: Koje rajčice više volite?
Crvene 12 92.31%
Žute 1 7.69%
Glasači: 13. Vi nemožete glasati na ovoj anketi

Odgovor

Opcije Teme
Star 05-07-07, 00:30   #1 (permalink)
Banned

Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 2,374
Fearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobar
Rajčice

Koje su vam rajčice bolje crvene ili žute??

Ja obožavam žute,puno su slađe i finije (makar meni)
Fearless Mastermind je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-07-07, 08:26   #2 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,622
Homesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svima
Re: Rajčice

Kad si već otvorio anketu , pa da i ja glasam. Nekako sam navikao na klasične rajčice i stvarno ih jedem i koristim u svim oblicima.
Odgovori sa citatom
Star 05-07-07, 09:36   #3 (permalink)
Uvaženi forumas

Avatar od korisnika ..pahuhuljica..

Datum registracije: 31-03-07
Godina: 24
Poruka: 967
..pahuhuljica.. ima spektakularnu auru..pahuhuljica.. ima spektakularnu auru..pahuhuljica.. ima spektakularnu auru..pahuhuljica.. ima spektakularnu auru..pahuhuljica.. ima spektakularnu auru..pahuhuljica.. ima spektakularnu auru..pahuhuljica.. ima spektakularnu auru..pahuhuljica.. ima spektakularnu auru..pahuhuljica.. ima spektakularnu auru..pahuhuljica.. ima spektakularnu auru

........crvene.........mislim da žute nisam ni probala............
..pahuhuljica.. je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-07-07, 09:44   #4 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 7,310
Vuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavan

kao prvo nije rajčica nego paradajz..i kakve žute??valjda zelene...
svaki muto voli žuto!
Vuxs je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-07-07, 09:47   #5 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,962
vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan

koja tema. Volite li više plavu boju ili zelenu

nisam probala te žute, Crvene su mi dobre jedino ako su iz vrta. Ove plastične nikad ne jedem.
vatra je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-07-07, 19:34   #6 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 15,921
daidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijama
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Dobre su obadvoje, ali crvene su klasika

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 05-07-07, 23:25   #7 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,052
Adolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masi

Žute rajčice ne da nisam probao, nego i nikada nisam ni vidio...
Pokažite mi to čudo znanosti
Odgovori sa citatom
Star 06-07-07, 00:05   #8 (permalink)
Banned

Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 2,374
Fearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: Adolon Pogledaj Poruke
Žute rajčice ne da nisam probao, nego i nikada nisam ni vidio...
Pokažite mi to čudo znanosti

Hehehe,a bilo mi je dosadno pa sam otvorio ovu anketu
Fearless Mastermind je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-07-07, 00:21   #9 (permalink)
eva
Pure Intuition

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 2,935
eva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svima

Te zute nisam nikad probala, a ni vidila do sad.

Uglavnom, onda crvene.
Odgovori sa citatom
Star 06-07-07, 00:42   #10 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 09-03-07
Poruka: 1,495
-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima

crvene , žute nisam nikad vidjela
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: rajcice

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 16:56.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103