| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Gastronomija Raspravljate o temi Rakija... u Život i Stil forumu; Dakle, koja vam je najbolja ? Pravi netko svoju rakijicu ? Koja je najgora, po vasem misljenju? Meni najbolja sljiva, i ona ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| MrCina | Rakija... Dakle, koja vam je najbolja ? Pravi netko svoju rakijicu ? Koja je najgora, po vasem misljenju? Meni najbolja sljiva, i ona neka velebitska travarica koja mi stoji u ormaricu ![]() bila mi dobra i jedna koju sam prije par godina probala na Hvaru....nisam sigurna od cega je bila, mislim od rogaca ![]() lozu i viljamovku ne volim ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: Rakija... ne volim rakije tako da ne znam odgovoriti vjerovatno neka sa okusom
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| MrCina | Re: Rakija... ok, od tebe nisam ni ocekivala drukciji komentar...i ovo nije tema u kojoj se raspravlja o meni...ako i postanem alkoholicar to nije uopce tvoj problem, pa prema tome, molim te za ubuduce da se suzdrzis u komentiranju mene koju ni ne poznajes Citat:
![]() Zadnji Uredio cina : 01-05-08 u 13:01. | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 8,327
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Rakija... Pa nećeš ju valjda potezati iz boce, zna se da se rakija pije iz onih malih čašica ![]() Ja ju ne pijem, ali sam ju znala par puta koristiti u neke druge svrhe, po bakinom receptu ![]()
__________________ "Čovjek ispravno vidi samo srcem; sve bitno oku je nevidljivo." Antoine de Saint Exupéry: Mali princ |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,173
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Rakija... Ja sam jednom lozu tješio apsintom, tako da nemam baš najbolje mišljenje o rakiji.
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
![]() |
« Što ste zadnje popili?
|
- »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:09.

?