Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Gastronomija
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Gastronomija Raspravljate o temi Rakija... u Život i Stil forumu; Medica..... Borovička...... A šljiva ili viljamofka........

Odgovor

Opcije Teme
Star 01-05-08, 17:03   #21 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 30-05-07
Godina: 22
Poruka: 2,216
Locrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznat
Re: Rakija...

Medica.....

Borovička......

A šljiva ili viljamofka.....
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 01-05-08, 22:54   #22 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 27-12-07
Godina: 13
Poruka: 554
Sasuke se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Sasuke

Travarica
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 01-05-08, 23:07   #23 (permalink)
Starter

Datum registracije: 01-05-08
Poruka: 2
zeleni10 se izdvaja iz mase

Rakije sam se jednom napio i nikad vise,i to koliko se sjecam ,loze...cisto iz znatizelje,tako da rakije ne volim i ne podnosim...

Zadnji Uredio zeleni10 : 01-05-08 u 23:10.
zeleni10 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-05-08, 23:08   #24 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 19,186
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

ima u zg onaj kafić samo sa rakijama, pa tko voli isprobavati...

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 01-05-08, 23:29   #25 (permalink)
Član

Datum registracije: 19-06-07
Godina: 21
Poruka: 6,250
gggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku gggiga

Ne pijem nesta prečesto rakiju, ali volim presjeć pivo sa kvalitetnom šljivom

Loza i travarica su mi odvratne, a viljamovka mi je bzvz

pharaoh, mnogo glupi komentari
gggiga je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-05-08, 23:50   #26 (permalink)
evergreen

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,061
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: daidza Pogledaj Poruke
ima u zg onaj kafić samo sa rakijama, pa tko voli isprobavati...
koji je to birc da ima baš samo rakije?

ševa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-05-08, 00:13   #27 (permalink)
pure

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,007
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

sad se dolazi doma a?
kaj pijesh ak ti shkodi bokte
Odgovori sa citatom
Star 02-05-08, 00:27   #28 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika saban sajnovic

Datum registracije: 14-12-07
Godina: 52
Poruka: 3,368
saban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku saban sajnovic

1. travarica
2. loza
3. šljiva
4. medovača (u lekovite svrhe)
5. orahovača (medicinske svrhe)
6. ..........
za svaki dan i uz jelo volim slabiju, 13-16 gradi, za nedelje i proslave prepečenica (dvostrruki destilat) 30-35 gradi. U ponestatku rakije može da se koristi industrijski ili medicinski alkohol pomešan sa vodom i dodana umetna aroma. Grejano na laganoj vatri.
Rakija se smatra nacionalno piće južnih slavena.
Snagu rakije možete oceniiti i iz broja mehurića nakon što protresete flašu. Pušaći mogu otkriti dali je stavljan šećer tako što nakon unosa rakije u usta povuku dim kroz zube. Slatkasti okus otkriće vam da je dodavan šećer.
Dodane Slike
Tip Fajla: jpg Destilacija_rakije.jpg (7.4 KB, 2 pogleda)
Odgovori sa citatom
Star 02-05-08, 10:12   #29 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 15-05-07
Godina: 21
Poruka: 2,739
nespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku nespretna

rakija....mmmm početak kraja

najbolja uz pivu ili kao drug kada te svi ostave....šljiva i loza su mi tu negdje i najbolje su mi nakon par pivi a medica je dobra za početak večeri čisto kao zagrijavanje u malim količinama!

iskreno da vam kažem, meni su čak bolje ove "industrijske" rakije jer su mi domaće prejake,čisti etanol koji osjetiš na kilometar! možda sam samo naletila na loše, al ipak preferiram kupovnu!

sakubona
nespretna je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 02-05-08, 14:28   #30 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 19,186
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Citat:
Pravi autor: ševa Pogledaj Poruke
koji je to birc da ima baš samo rakije?

ma prošli smo pored njega, tamo pored nocturna

sad ne znam jel ima samo rakije ali znam da ih ima dosta

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je online sada  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 21:34.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111