| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Gastronomija Raspravljate o temi Rakija... u Život i Stil forumu; Medica..... Borovička...... A šljiva ili viljamofka........ |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #23 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 01-05-08
Poruka: 2
![]() | Re: Rakija... Rakije sam se jednom napio i nikad vise,i to koliko se sjecam ,loze...cisto iz znatizelje,tako da rakije ne volim i ne podnosim...
__________________ zivot je kratak,iskoristi ga makslmalno.... Zadnji Uredio zeleni10 : 01-05-08 u 23:10. |
| | |
| | #24 (permalink) |
| charolastra | Re: Rakija... ima u zg onaj kafić samo sa rakijama, pa tko voli isprobavati...
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #28 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Rakija... 1. travarica 2. loza 3. šljiva 4. medovača (u lekovite svrhe) 5. orahovača (medicinske svrhe) 6. .......... za svaki dan i uz jelo volim slabiju, 13-16 gradi, za nedelje i proslave prepečenica (dvostrruki destilat) 30-35 gradi. U ponestatku rakije može da se koristi industrijski ili medicinski alkohol pomešan sa vodom i dodana umetna aroma. Grejano na laganoj vatri. Rakija se smatra nacionalno piće južnih slavena. Snagu rakije možete oceniiti i iz broja mehurića nakon što protresete flašu. Pušaći mogu otkriti dali je stavljan šećer tako što nakon unosa rakije u usta povuku dim kroz zube. Slatkasti okus otkriće vam da je dodavan šećer.
__________________ otišo sam iz Bosne, al` Bosna nije iz mene. |
| | |
| | #29 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Rakija... rakija....mmmm početak kraja ![]() najbolja uz pivu ili kao drug kada te svi ostave....šljiva i loza su mi tu negdje i najbolje su mi nakon par pivi a medica je dobra za početak večeri čisto kao zagrijavanje u malim količinama! iskreno da vam kažem, meni su čak bolje ove "industrijske" rakije jer su mi domaće prejake,čisti etanol koji osjetiš na kilometar! možda sam samo naletila na loše, al ipak preferiram kupovnu!![]()
__________________ ....the dreams that you dare to dream really do come true... sakubona |
| | |
| | #30 (permalink) |
| charolastra | Re: Rakija... ma prošli smo pored njega, tamo pored nocturna sad ne znam jel ima samo rakije ali znam da ih ima dosta
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:34.