Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Gastronomija
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Gastronomija Raspravljate o temi Rakija... u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: SuperHabarDabar Obicno..ako je sljiva ok....dobijemo oko 350 do 400....420 litara rakije. Citat: Pravi autor: ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 04-05-08, 22:46   #41 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 30-05-07
Godina: 22
Poruka: 3,097
Locrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masi
Re: Rakija...

Citat:
Pravi autor: SuperHabarDabar Pogledaj Poruke
Obicno..ako je sljiva ok....dobijemo oko 350 do 400....420 litara rakije.
Citat:
Pravi autor: SuperHabarDabar Pogledaj Poruke
Jedino..ono sto sma nasljedio od oca.jest..NEMA PRODAJE.
Šta vi onda radite sa toliko rakije??

Imam neki osjećaj da vas jetra jako mrzi....
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-05-08, 22:52   #42 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika SuperHabarDabar

Datum registracije: 14-06-06
Poruka: 362
SuperHabarDabar se izdvaja iz maseSuperHabarDabar se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Locrian85 Pogledaj Poruke
Šta vi onda radite sa toliko rakije??

Imam neki osjećaj da vas jetra jako mrzi....

Sad cu ti objasniti.

Da bi ispekao ( to je naziv za rakiju) toliku kolicinu rakije u 2 dana ( jer sam dolazio samo za vikend , zbog posla) treba ti oko 30-tak ljudi.

Oko kotla ti treba barem 4 - 5 ljudi koji se brinu o samom procesu i to tako0 traje 72 sata.
3 dana se mijenjaju ekipe.
Kad se sva zavrsi...sasvim je u redu da se podijeli svakome barem 5 litara rakije kao zahvalnost za pomoc.

To je vec 150 litara....

Ostalo se podijeli tokom godine.
Posto se tu radi o klasicnom selu koje dan danas rabi stare metode skidanja temp.....oblogama....
a i oblazu sami sebe podosta.......IZNUTRA

Sve to ode.
Svake godine nam ostane mozda 20-tak litara.
To spremam..i flasiram za posebne trenutke.

Eto, nadam se da sam ti uspio barem malo docarati taj spektakl
Odgovori sa citatom
Star 04-05-08, 23:01   #43 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 30-05-07
Godina: 22
Poruka: 3,097
Locrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masi

Sada mi je sve jasno....
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-05-08, 23:01   #44 (permalink)
Banned

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,816
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

cugal sam danas nekaj na v...
Vuxs je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-05-08, 07:27   #45 (permalink)
evergreen

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,060
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

viljamovka?
Odgovori sa citatom
Star 05-05-08, 07:31   #46 (permalink)
irm
Akademik Foruma

Datum registracije: 16-01-08
Godina: 28
Poruka: 4,331
irm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobar

ja sinoć popio 5 komada..... vilijamovke.,..
Odgovori sa citatom
Star 06-05-08, 08:55   #47 (permalink)
kruha i igara!

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,640
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Mi doma uglavnom peremo stakla s rakijom, jebeno dobro čisti
Stara je ove god pravila višnjevaču i neku od oraha... A šta ja znam, meni svaka od njih ima neki neprobavljivi miris

Jednom davno već sam se napila rakije, katastrofa. Nikad više.
Odgovori sa citatom
Star 06-05-08, 09:13   #48 (permalink)
irm
Akademik Foruma

Datum registracije: 16-01-08
Godina: 28
Poruka: 4,331
irm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobar

daj orahovice donesi
Odgovori sa citatom
Star 06-05-08, 09:40   #49 (permalink)
One Minute Silence

Datum registracije: 06-01-07
Godina: 24
Poruka: 8,453
DinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku DinoB Pošalji poruku preko Skype-a korisniku DinoB

pa zar je pitanje koja je najbolja? šljiva jedna jedina....
Odgovori sa citatom
Star 06-05-08, 13:51   #50 (permalink)
Do'h!

Datum registracije: 19-06-07
Godina: 21
Poruka: 6,839
gggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku gggiga

Ovu od oraha sam jednom pio, i nije mi uopce sjela, bila je pre slatka ito kao i od višnje... Ali su mi bile baš fora te višnje iz rakije, u njima više alkohola nego u samoj rakiji ...
gggiga je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 14:55.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114